جمعه , ۲۸ مهر ۱۳۹۶
خانه / اخبار / پیش بینی افزایش 10 درصدی تولید برنج
پیش بینی افزایش 10 درصدی تولید برنج

پیش بینی افزایش 10 درصدی تولید برنج

به گزارش فودکلینیک و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی اکبریان نایب رئیس انجمن برنج در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به وضعیت تولید در سال جاری اظهار داشت: با توجه به نزولات جوی مستمر و مساعدت هوا پیش بینی می شود که میزان تولید در سال جاری بین 2 الی 2 میلیون و 200 هزارتن باشد که این امر بیانگر افزایش 10 درصدی تولید به نسبت سال گذشته است.

وی با اشاره به شرایط خود کفایی محصول گفت: اگر دولت از برنج های پرمحصول در خرید تضمینی حمایت ویژه ای داشته باشد امکان تولید 600 الی 700 هزار تن کسری از سوی کشاورزان به سهولت میسر است.

اکبریان با اشاره به تفاوت 50 درصدی خرید تضمینی و قیمت بازار بیان کرد: خرید تضمینی با قیمت موجود در بازار تفاوت زیادی دارد به طوریکه نرخ خرید تضمینی برنج پرمحصول شیرودی 3 هزار و 680 تومان و نرخ بازار 6 هزار و 800 تومان است .

نایب رئیس انجمن برنج ادامه داد: در سال 93 دولت با خرید توافقی 20 هزار تن برنج از سه استان توانست قیمت های موجود در بازار را کنترل کند و می توان گفت که با اعلام به موقع نرخ خرید از سوی دولت علاوه بر نظارت بر قیمت به خود کفایی نیز خواهیم رسید.

وی با اشاره به نوسانات اخیر قیمت برنج در بازار عنوان کرد: در چند ماه اخیر سودجویی فروشگاه ها بازار را بیش از پیش متلاطم کرد اما در حال حاضر قیمت برنج نسبت به ماه گذشته 10 الی 15 درصد کاهش یافته که این امر با توجه به نزدیک شدن به فصل برداشت ادامه دارد به طوریکه پیش بینی می شود که قیمت برنج در بازار 10 درصد دیگر نیز کاهش یابد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 2 =