جمعه , ۲۸ مهر ۱۳۹۶
خانه / اخبار / کاهش ۱۰ درصدی قند در تولیدات مواد عذایی
کاهش ۱۰ درصدی قند در تولیدات مواد عذایی

کاهش ۱۰ درصدی قند در تولیدات مواد عذایی

به گزارش فودکلینیک و به نقل از خبرگزاری شبستان، دکتر میلانی امروز (۵ اردیبهشت) در کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان قم که در تالار امام رضا(ع) برگزار شد گفت: الگوی مصرف باید اصلاح شود تا بتوانیم در راستای امنیت غذایی گام برداریم.

وی گفت: در موضوع بحث تامین امنیت غذایی سازمان غذا و دارو اقدامات گسترده ای انجام داده و از سوی دیگر آموزش و فرهنگ سازی را در دستور کار داریم.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اصلاح الگوی مصرف گفت: در این زمینه آموزش هایی را در دستور کار قرار داده ایم که مهمترین آن عدم استفاده از نمک و شکر است.

دکتر میلانی عنوان داشت: یکی از سیاست های ما برای امسال، کاهش 10 درصد قند در تولیدات مواد غذایی است که در این راستا اصلاح مجوزات را نیز در دستور کار داریم.

وی افزود: همشهریان باید توجه داشته باشند که در مسائل دارو و درمان حتما داروهایی را استفاده کنند که مورد تجویز پزشک باشد و پزشکان نیز از تجویز داروهای بی رویه خودداری کنند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به باور نادرست در خصوص داروهای مکمل گفت: بسیاری از موارد که شاهد تجویز در این خصوص هستیم هیچ اثری ندارد و البته گام هایی نیز برای از بین بردن این باورها برداشته شده است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × 4 =