یکشنبه , ۲۸ آبان ۱۳۹۶
خانه / اخبار / کنفرانس علوم و صنایع غلات،نان و فرآورده های آردی

کنفرانس علوم و صنایع غلات،نان و فرآورده های آردی

کنفرانس علوم و صنایع غلات،نان و فرآورده های آردی 4 و 5 خرداد ماه 1395 برگزار می گردد.

درباره کنفرانس:
امروزه چالش هایی چون افزایش گرسنگی در سطح جهان، عدم وجود تعادل در رژیم غذایی روزانه افراد، نابودي محیط زیست و منابع طبیعی، خشکسالی و کمبود آب باعث شده است تا موضوع امنیت غذایی به یکی از مهمترین مسایل جوامع بشري تبدیل شده در این راستا تأمین امنیت غذایی، از شرایط اصلی تحقق امنیت ملی و از ارکان توسعه اقتصادي کشورهای جهان بدل گردد.
هم اکنون نزدیک به 70 درصد سطح زیرکشت یک میلیارد هکتاری جهان به غلات اختصاص یافته و تقریباً نیمی از کل نیازهای غذایی انسان به ویژه در آسیا به طور مستقیم از غلات تأمین گشته و این محصولات نقش مهمی در تامین امنیت غذائی جامعه بشری بر عهده دارند.
در کشور ما نیز با توجه به آمارهای فائو میزان سرانه مصرف گندم بیش از دو برابر متوسط جهانی بوده و مردم ایران بعنوان یکی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان گندم به ویژه به شکل نان در جهان، با سرانه مصرف 165 کیلوگرم گندم در سال در رتبه ششم مصرف جهانی قرار دارند از اینرو عوامل تاثیر گذار بر این محصولات استراتژیک تاثیر مستقیمی بر وضعیت پایداری امنیت غذائی حاکم بر کشور خواهند داشت.
از سوی دیگر با توجه به مصرف بالا و نقش و اهمیت غلات در تامین انرژی مورد نیاز و سلامت انسانها امروزه محققین در تلاش هستند تا با اعمال اصلاحات لازم در غلات و فرآورده های خوراکی حاصله از آن، بخش اعظمی از مشکلات عمومی جامعه در بخش های سلامت و تامین امنیت غذائی را با استفاده از امکانات و توانمندیهای صنایع غذائی و کشاورزی برطرف نمایند.

سرفصل های علمی کنفرانس:
•    تکنولوژی غلات
–    انواع نان حجیم و نیمه حجیم، نان سنتی، کیک، کلوچه ، بیسکویت، ماکارونی، نان های بخارپز، پاستا، نودل، شیرینی،….
•    تکنولوژی ذرت و فرآورده های آن
–    آرد ذرت، فرآورده های حجیم شده و اسنک ها، شربت ذرت، کنسرو، …
•    تکنولوژی برنج و فرآورده های آن
–    آرد برنج، انواع شیرینی برنجی، برنج کوبی(شالیکوبی)، نیم پز و پیش پز کردن، کنسرو، ….
•    کنترل کیفیت غلات
•    رعایت استانداردها در غلات
–    17025 –HACCP – ISO 22000 – GMP
•    شیمی، بیوشیمی و بیوتکنولوژی غلات
•    رئولوژی غلات
–    رئولوژی فرآورده های خمیری ، اثرات رئولوژیکی در بهبود کیفیت
•    ایمنی ، تغذیه ، بهداشت و بیماریهای خاص غلات و فرآورده های آن
•    غنی سازی و غنی کننده ها در غلات
•    تکنولوژی آرد سازی و انبارش و نگهداری انواع آرد غلات
•    راه های ارتقاء کیفیت انواع آرد غلات
•    غنی سازی انواع آرد غلات
•    افزودنی ها و بهبود دهنده ها
•    عوامل موثر بر کیفیت محصول نهایی
•    جایگزین های چربی و قند در صنعت غلات
•    کاربرد صمغ ها و امولسی فایرها در صنعت غلات
•    عوامل موثر در تسریع بیاتی
•    پروبیوتیک، پری بیوتیک، سیمبیوتیک و فیبرها در غلات
•    فرآورده های اکسترود شده
•    شیرین کننده های حاصل از نشاسته
•    نشاسته و نشاسته های اصلاح شده
•    غنی سازی نانهای سنتی و صنعتی
•    کاربرد خمیر ترش در فرمولاسیون نان
•    تاثیر بسته بندی بر افزایش عمرماندگاری نان
•    روش های نوین آزمایشگاهی و ارزیابی فاکتورهای کیفی مواد اولیه در صنعت غلات
•    فرآیند مالتینگ و آبجو
•    آنزیم ها در صنعت غلات
•    بیوتکنولوژی غلات
•    غذا های فراسودمند
•    انبارش و نگهداری غلات و فرآورده های جنبی

مخاطبان علمی و پژوهشی:
–    دانشگاه ها، انجمن ها و مراکز پژوهشی حوزه غلات کشور
–    اساتید، محققین و پژوهشگران علوم وصنایع غذائی
–    دانشجویان مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی حوزه صنایع غذائی
–    دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته های کشاورزی
–    مسئولین فنی و کنترل کیفی شرکت های تولید کننده فرآورده های آردی
–    واحدهای تحقیق و توسعه و کنترل کیفیت صنایع غلات

مخاطبان صنعتی ودولتی:
–    وزارت کشور
–    وزارت جهاد کشاورزی
–    وزارت بهداشت
–    وزارت صنایع
–    سازمان غذا و دارو
–    سازمان ملی استاندارد ایران
–    شرکت های غله و خدمات بازرگانی کشور
–    کارخانجات آرد کشور
–    شرکت های فعال در حوزه ترانزیت و ذخیره سازی غلات
–    تولید کنندگان و صنایع فعال در حوزه غلات و فرآورده های آردی اعم از تولید کنندگان نانهای صنعتی، ماکارونی، کیک، کلوچه، بیسکوئیت، شیرینی، نشاسه، مالت و آبجو و …
–    مسئولین فنی و کنترل کیفیت صنایع غذائی
–    واحد های تحقیق و توسعه سازمانهای دولتی و خصوصی
–    ارائه دهندگان خدمات و تجهیزات به صنایع فعال حوزه غلات، نان و فرآورده های آردی

اهداف:
–    هدایت پتانسیل تحقیقاتی دانشجویان کشور به سمت حل مشکلات و نیازهای صنایع غلات
–    فراهم سازی بستر مناسب جهت انتقال نیازهای پژوهشی صنایع به محققین و دانشجویان کشور
–    ایجاد بستر دائمی جمع آوری و بررسی مقالات علمی در حوزه علوم و صنایع غلات
–    فراهم نمودن زمينه ی جذب طرح های پژوهشی و عملياتی مورد نياز شرکت های صنعتی توسط دانشگاهيان و پژوهشگران و صنعتگران داخلی.
–    ارائه آخرین دستاوردها و یافته های علمی و صنعتی به فعالین حوزه غلات
–    زمینه سازی تعامل بيشتر بين نيروهای متعهد، متخصص دانشگاهی و صنعتی

آخرین مهلت ارسال آثار: 30 بهمن ماه 1394

نشانی دبیرخانه: تهران، خیابان شهید مطهری، خیابان مفتح،خیابان ملایری پور،پلاک 107

تلفن:
88322042

ایمیل:
irancerealtech@gmail.com

وب سایت:
www.irancerealtech.com

منبع: http://farakhan.org

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × سه =