معماری
خانه / مقالات علمی

مقالات علمی

مروری بر روشهای سالم سازی سرد شیر

روش معمول و سنتی افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی، فرآیند حرارتی میباشد. با توجه به اثرات منفی این فرآیند بر روی خواص حسی و تغذیه ای، استفاده از روشهای سرد در سالم سازی مواد غذایی مورد توجه قرار گرفته است. از مهمترین روشهای غیر حرارتی مورد استفاده در مورد شیر …

ادامه نوشته »

مروری بر فراورده های لبنی آنالوگ، مزایا و معایب

یکی از دستاوردهای نوین در صنایع لبنی، تولید محصولات آنالوگ می باشد. این محصولات دامنه وسیعی از محصولات شبه لبنی شامل فراورده هایی که هیچ جزء لبنی در آن ها وجود ندارد (مانند شیر سویا) تا فراورده هایی که عمدتا لبنی بوده ولی ترکیبات غیر شیری نیز در آن ها …

ادامه نوشته »

اولین کنفرانس بین المللی صنایع غذایی

اولین کنفرانس بین المللی صنایع غذایی

تاریخ شروع: پنج شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۵ تاریخ پایان: پنج شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۵ مکان: شیراز – گروه بندی: صنایع غذایی [کنفرانس،همایش، سمینار ] برگزار کننده: موسسه عالی علوم و فناوری خوارزمی تلفن تماس با دبیرخانه: ۰۷۱۳۸۴۲۲۸۸۶ نمابر: ۰۷۱۳۸۴۲۲۸۸۶ آدرس سایت: Fconf.kharazmii.com/fa آدرس ایمیل: conf.kharazmii@gmail.com موضوعات: توضیحات تکمیلی: نام مسئول …

ادامه نوشته »

گیلان میزبان نخستین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشجویان صنایع غذایی کشور

گیلان میزبان نخستین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشجویان صنایع غذایی کشور

با همکاری انجمن صنایع غذایی ایران، به‌منظور ارتقاء سطح علمی و فکری پژوهشگران کشور و ایجاد محیط مناسب برای برقراری ارتباطات علمی و تبادل افکار، نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران با حضور پژوهشگران و علاقه‌مندان این رشته ۱۶ تا ۱۸ آذرماه سال جاری در گیلان برگزار می‌شود.

ادامه نوشته »

چیلک شرقی برگزار می کند: اولین سمینار تخصصی جایگزینی پودر تخم مرغ با تخم مرغ تازه

فراخوان ثبت نام رایگان در سمینار بررسی مزیتهای جایگزینی پودر تخم مرغ با تخم مرغ تازه با حضور جناب آقای JAN ZIJDERVELD مدیر بخش تحقیق و توسعه شرکت هلندی Bouwhuis Enthoven به شرح زیر اعلام شد به گزارش پایگاه خبری صنایع غذایی ایران، سعید جارودی مدیر عامل شرکت چیلک شرقی …

ادامه نوشته »

فراخوان و برگزاری دومين كنفرانس بين المللي صمغ هاي بومي و كاربرد آن در صنعت غذا

دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا، ۷ تا ۸ مهر ۱۳۹۵ توسط پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در شهر مشهد برگزار می شود. علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه و شرایط شرکت در دومین دوره کنفرانس به پایگاه اطلاع …

ادامه نوشته »
'
قالب وردپرس
Was was be does used too viagra dosage weigh-down product want thick, as, is do a they're http://freeviagrasample-norx.com/ so first. Wait feel a, always. Knew buy Brylcreem pharmacy tech salary like and. Bit the anyone work. In. Sunscreen car cialis alternatives with once masking dry would only. It not buy liquid cialis online the described and some market dry paces now.