سه شنبه , ۶ تیر ۱۳۹۶
خانه / مقالات علمی

مقالات علمی

آذر, ۱۳۹۵

  • ۸ آذر

    مروری بر روشهای سالم سازی سرد شیر

    روش معمول و سنتی افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی، فرآیند حرارتی میباشد. با توجه به اثرات منفی این فرآیند بر روی خواص حسی و تغذیه ای، استفاده از روشهای سرد در سالم سازی مواد غذایی مورد توجه قرار گرفته است. از مهمترین روشهای غیر حرارتی مورد استفاده در مورد شیر …

  • ۸ آذر

    مروری بر فراورده های لبنی آنالوگ، مزایا و معایب

    یکی از دستاوردهای نوین در صنایع لبنی، تولید محصولات آنالوگ می باشد. این محصولات دامنه وسیعی از محصولات شبه لبنی شامل فراورده هایی که هیچ جزء لبنی در آن ها وجود ندارد (مانند شیر سویا) تا فراورده هایی که عمدتا لبنی بوده ولی ترکیبات غیر شیری نیز در آن ها …

آبان, ۱۳۹۵

  • ۲۱ آبان

    اولین کنفرانس بین المللی صنایع غذایی

    اولین کنفرانس بین المللی صنایع غذایی

    تاریخ شروع: پنج شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۵ تاریخ پایان: پنج شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۵ مکان: شیراز – گروه بندی: صنایع غذایی [کنفرانس،همایش، سمینار ] برگزار کننده: موسسه عالی علوم و فناوری خوارزمی تلفن تماس با دبیرخانه: ۰۷۱۳۸۴۲۲۸۸۶ نمابر: ۰۷۱۳۸۴۲۲۸۸۶ آدرس سایت: Fconf.kharazmii.com/fa آدرس ایمیل: conf.kharazmii@gmail.com موضوعات: توضیحات تکمیلی: نام مسئول …

شهریور, ۱۳۹۵

مرداد, ۱۳۹۵

  • ۱۶ مرداد

    معرفی کدکس

    دانلود فایل پاور پوینت معرفی کدکس _codex_specifications_for_food_additives پاورپوينت_معرفي_كدكس_و_كميته_فني  

تیر, ۱۳۹۵