شنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۶
خانه / مقالات علمی / مقالات / بررسی فعالیت ضد میکروبی Essential oils در مواد غذایی
روغن های اسانسی

بررسی فعالیت ضد میکروبی Essential oils در مواد غذایی

  مقدمه

روند رو به رشد جمعیت جهان تامین غذا را به عنوان یکی ازمهمترین مسائل روز دنیا مطرح کرده است.دراین راستا علوم غذایی و فناوری های مرتبط با آن جایگاه ویژه ای یافته و تاثیرشان در رفع معضل غذا امری انکار ناپذیر تلقی می شود. روشهای نگهداری مواد غذایی ضمن حفط کیفیت وافزایش زمان ماندگاری غذا , تولید و تجارت آن را تسهیل نموده و لذا از اهمیت بسزایی برخوردارند.

یکی ازاین روشها استفاده از افزودنی ها در مواد غذایی است.  به خاطر آگاهی مردم نسبت به افزودنی های شیمیایی سنتتیک وعوارض آنها عوامل ضد میکروبی طبیعی بعنوان نگهدارنده های ثانویه در سال های اخیر بیشتر مورد توجه قرار گرفته اند.

دانلود فایل

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × پنج =