شنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۶
خانه / مقالات علمی / مقالات / کاهش 28 درصدی جذب روغن در سیب زمینی سرخ شده

کاهش 28 درصدی جذب روغن در سیب زمینی سرخ شده

بنا بر گزارش واحد فنی و تحقیقات انجمن صنفی صنایع روغن نباتی، در مقاله منتشر شده درAOCS محققان به بررسی کارایی استفاده از پوشش های هیدرو کلوئیدی از ثعلب ،  صمغ دانه ریحان (BSG  ) و ترکیبی از ثعلب و صمغ دانه ریحان در سیب زمینی هنگام سرخ شدن عمیق در روغن های کانولا و پالم اولئین پرداختند ، موثر ترین فرمول ترکیبی برای پوشش دهی سیب زمینی %50/0 صمغ دانه ریحان و %5/1 ثعلب بوده نتایج حاکی از این بود که با این فرمولاسیون پوشش دهی میزان جذب روغن سیب زمینی هنگام سرخ کردن با روغن کانولا % 8/28 و پالم اولئین %7/28 کاهش یافت.

منبع: انجمن روغن نباتی ایران

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 + 10 =