شنبه , ۲۸ مرداد ۱۳۹۶
خانه / مقالات علمی / کنفرانس‌ها / فراخوان و برگزاری دومين كنفرانس بين المللي صمغ هاي بومي و كاربرد آن در صنعت غذا

فراخوان و برگزاری دومين كنفرانس بين المللي صمغ هاي بومي و كاربرد آن در صنعت غذا

دومین کنفرانس بین المللی صمغ های بومی و کاربرد آن در صنعت غذا، ۷ تا ۸ مهر ۱۳۹۵ توسط پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در شهر مشهد برگزار می شود.

علاقه مندان می توانند جهت دریافت اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه و شرایط شرکت در دومین دوره کنفرانس به پایگاه اطلاع رسانی www.naturalhydrocolloids.ir مراجعه و یا با دبیرخانه کنفرانس ارتباط برقرار نمایند.

HYDROCOLLOIS02

 

محورهای کنفرانس بدین شرح می باشد:

The main theme of the conference is natural food hydrocolloids. However, any contribution highlighting the applications of hydrocolloids in food industry, specifically in the following areas is welcome:

  • Extraction and Characterization of Hydrocolloids of Natural Origin
  • Standardization and Legislation of Natural Hydrocolloids
  • Nutritional and Toxicological Considerations of Natural Hydrocolloids
  • Texturizing and Gelling Properties of Natural Hydrocolloids
  • Flow Properties and Rheological Behavior of Natural Hydrocolloids
  • Stabilizing and Emulsifying Properties of Natural Hydrocolloids
  • Halal Gums: regulation, standardization, accreditation and monitoring.
  • Sensory and Mouth Feel Characteristics of Natural Food Hydrocolloids
  • Hydrocolloids for Targeted Delivery and Controlled Release of Nutraceuticals
  • Health Promoting Properties of Natural Hydrocolloids

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + نوزده =