شنبه , ۱ مهر ۱۳۹۶
خانه / مقالات علمی / کنفرانس‌ها / نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم

نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم

نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم مرداد 95 برگزار می گردد.

 

برگزار کننده: سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی استان البرز

مکان برگزاري: البرز

امکان ارسال مقاله: بله

تاریخ های مهم:

تاريخ برگزاري: 27 و 28 مرداد 1395

آخرين مهلت ارسال چکیده مقالات:

مهلت ارسال مقاله به نخستین کنفرانس ملی دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم، مرداد ۹۵ تمدید شد

20 خرداد 95      15 تیر 95

آخرين مهلت ارسال اصل مقالات:  20 خرداد 95      15 تیر 95

آخرین مهلت ثبت نام:  30 خرداد 95      تمدید شد:   30 تیر 95

اطلاعات تماس

تلفن تماس با دبيرخانه: 44070961-021

وب سايت همايش: www.foodconf.ir

ایمیل: 1foodconf@gmail.com

محورهای اصلی کنفرانس :

  • روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
  • نقش صنایع غذایی در مدیریت تغذیه جامعه
  • میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • روش های نوین پایش کیفیت
  • آموزش، رسانه و سلامت غذا
  • غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک و پروبیوتیک
  • ایمنی مواد غذایی
  • گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
  • شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
  • فرآورده های غذایی ارگانیک
  • میکروبهای مفید و مضر در تکنولوژی های مربوط به غذا
  • بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
  • ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
  • سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
  • بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی
  • فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
  • کاربرد ضایعات مواد غذایی
  • اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی
  • نانو فناوری در صنایع غذایی
  • مواد نگهدارنده طبیعی
  • بهره وری مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
  • روشهای کاهش بکارگیری افزودنی ها و مواد نگهدارنده مصنوعی در محصولات غذایی
  • طراحی مواد غذایی برای بیماران ، نوزادان و افراد مسن
  • کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
  • استانداردهای استفاده از افزودنی ها و مواد نگهدارنده
  • طراحی مواد غذایی خاص برای ماموریت های ویژه فضایی و نظامی
  • بسته بندی در صنایع غذایی
  • بسته بندیهای مقاوم در برابر آلودگی های میکروبی، شرایط فیزیکی و محیطی
  • سایر پژوهش های نوین درعرصه علوم و صنایع غذایی
  • بهینه سازی سیستم های نوین در تضمین کیفیت
  • نقش غذاهای آماده در مدیریت بحران
  • بسته بندی های نوین، ماشین آلات و تجهیزات جدید در صنایع غذایی
  • فرآوری پسماندهای کشاورزی
  • روش های ارزیابی میزان آلودگی مواد اولیه
  • روش های انبارش و انبارداری تولیدات صنایع غذائی
  • تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
  • شیوه های محافظت مواد غذایی بسته بندی شده از آلودگی های نامتعارف
  • مدیریت کیفیت در لجستیک مواد غذائی با رویکرد نگهداری حداکثری
  • راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
  • روش های شناسایی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذایی ذخیره شده
  • روش های شناسائی و رفع آلودگی های نامتعارف در مواد اولیه و تولیدات صنایع غذا ایمنی و امنیت غذایی
  • نقش مدیریت در صنایع غذایی
  • جایگاه مکمل‌های غذایی و رژیمی در بخش تولیدکنندگان و واردکنندگان
  • بهداشت محیط ، نظافت، ضدعفونی و گندزدایی
  • بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
  • پدافند غیر عامل در صنایع غذایی
  • تغذیه در بارداری
  • روش های نوین فرآوری و نگه داری مواد غذایی
  • فرمولاسیون، تنوع بخشی و صادرات مواد غذایی
  • طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی
  • نانو تکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی
  • عملکرد سازمانهای نظارتی و اجرایی در صادرات و واردات مواد غذایی
  • چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی

 

محورهای فرعی کنفرانس :

  • زراعت و اصلاح نباتات
  • باغبانی
  • گیاهان دارویی، ادویه ای و صنایع وابسته
  • شیلات و منابع طبیعی
  • علوم دامی

 

Poster-Foodconf14

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 + 14 =