جمعه , ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸
خانه / اخبار ویژه / به راستی دلیل شایعه پراکنی های بی ریشه و اساس علیه صنعت غذای کشور چیست؟
به راستی دلیل شایعه پراکنی های بی ریشه و اساس علیه صنعت غذای کشور چیست؟

به راستی دلیل شایعه پراکنی های بی ریشه و اساس علیه صنعت غذای کشور چیست؟

اختصاصی فودکلینیک

مدتهاست که از گوشه و کنار فضای مجازی و حتی گاه از زبان افراد جامعه اخباری مبنی بر تقلبات و تخلفات خطرناک و نگران کننده در صنعت غذای کشور به گوش می رسد. تا جایی که متاسفانه گاهی مسئولین کشور نیز بر این شایعات دامن زده و افکار عمومی را تحت تاثیر قرار میدهند.

اما به واقع آیا این شایعات دارای پایه و اساس می باشند یا دلیل دیگری در پس پرده این موضوعات وجود دارد؟

باید گفت بخش عمده این شایعات کاملا بدون پایه اساس بوده و کذب محض می باشند. این درحالیست که افراد سود جو که درگیر یک لج و لج بازی کودکانه با صنعت غذا هستند با استفاده از آگاه نبودن افکار عمومی جامعه ایران از فرایند های تولید مواد غذایی در کشور سعی بر تشویش اذهان عمومی داشته و تلاش می کنند بهداشت روانی جامعه را تحت تاثیر قرار دهند.

در این باره مثال های بسیاری را میتوان باز گو کرد که شاید فراگیر ترین آنها داستان های خیالی ای است که راجع به محصولات گوشتی علی الخصوص سوسیس و کالباس به گوش میرسد.

اخیرا در صفحات مجازی با اخباری مبنی بر استفاده از لاشه حیوانات ولگرد برای تولید سوسیس و کالباس در یک واحد تولیدی در خراسان رضوی برخورد کردیم که بلافاصله بر آن شدیم تا صحت موضوع را پیگیری نماییم.

همانگونه که متن ناشیانه و کودکانه این خبر نشان میداد,خبر کذب محض بوده و فقط برای تشویش اذهان عمومی منتشر شده بود.

اما این اولین باری نیست که شایعاتی مبنی بر اتفاقات نگران کننده در صنعت غذا به گوش می رسد و مسلما آخرین بار هم نخواهد بود.

پیشنهاد می شود پیش از هرگونه قضاوت در مواجهه با این اخبار ابتدا کمی تفکر بنماییم تا دروغ گویانی که از زمین خوردن صنعت غذا کشور سود میبرند ناکام بمانند.

استفاده از لاشه سگ برای تولید سوسیس و کالباس

آیا منطقی به نظر میرسد که یک واحد تولیدی کوچک که در روز بالغ بر ده تن تولید دارد از لاشه سگ برای تولید محصول خود استفاده کند؟ آن هم محصولی که در بدترین حالت دست کم حاوی چهل درصد گوشت می باشد.

اگر منطقی به نظر میرسد در روز چند قلاده سگ باید کشتار شوند تا نیاز این کارخانجات را تامین کنند؟ چند قلاده سگ ولگرد در اطراف کارخانه زندگی میکنند؟ چند فرد مسلح هرروزه برای شکار آنها اقدام میکنند؟ این شکار چندساعت در روز به طول می انجامد و صدها سوال استفهامی و بدون جواب دیگر….

در راستای پاسخ به این شایعات و با هدف بالا رفتن اطلاعات افراد عادی جامعه از صنعت غذا فود کلینیک تلاش میکند مقالات و مستنداتی را در فرصت های آتی  در دسترس شما عزیزان قرار دهد.

 

احمدرضا رجبی دهکی

کارشناس صنایع غذایی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 18 =