جمعه , ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸
خانه / اخبار ویژه / جلوگیری از سرطان با غذاهای قلیایی

جلوگیری از سرطان با غذاهای قلیایی

به گزارش واحد بین الملل فودکلینیک؛ سلامتی ما به شدت وابسته به تعادل قلیایی در بدن می باشد زیرا مکانیسم های آنزیمی، ترمیمی و ایمونولوژیکی در شرایط قلیایی بهینه هستند. روش هایی وجود دارد که بدن ما به وسیله آن pH خون را تنظیم می کند. برای مثال، کربن دی اکسید کمی اسیدی است بنابراین، تغییر سرعت تنفس، میزان آن را تنظیم می کند. برای مثال وقتی کار می کنیم، بدن ما کربن دی اکسید و لاکتیک اسید می سازد که اسیدی هستند. محیط اسیدی اثرات بدی بر متابولیسم سلولی دارد برای مثال باعث افزایش تولید رادیکال های آزاد می گردد. اگر محیط بدن به مدت زیادی اسیدی باقی بماند می تواند منجر به ایجاد مشکلاتی در سلامتی گردد مانند ایجاد سرطان، آلرژی ها، چاقی، دیابت ها، آرتروز، پوکی استخوان، نقرس و آب مروارید. pH خون ما تحت تاثیر نوع غذایی است که مصرف می کنیم. غذاهای گیاهی ماند سبزیجات و میوه ها قلیایی محسوب می شوند در حالی که غذاهای حیوانی مانند لبنیات و گوشت اسیدی هستند. بنابراین ما نیاز داریم تا همه این غذاها را مصرف نماییم تا سطح pH خون در حد مطلوب حفظ گردد. همچنین بهتر است مصرف برخی غذاها مانند غذاهای آماده (fast food) را کم یا حذف نماییم تا اسیدیته سیستم بدن بالا نرود. متداول ترین بیماری عصر حاضر که منجر به مرگ می گردد، سرطان است که در محیط اسیدی بدن، بهتر توسعه می یابد بنابراین نیاز است تا حالت قلیایی در بدن حفظ شود. در ادامه مهم ترین غذاهایی قلیایی لیست شده اند.

سبزی ها:

کلم پیچ، کرفس، هویج، پیاز، مارچوبه، سیب زمینی شیرین، کاسنی، کدوی حلوایی، خردل سبز.

میوه ها:

خرمالو، تمشک، آناناس، توت فرنگی، هندوانه، شلیل، نارنگی، پاپایا، لیمو

نوشیدنی ها:

چای زنجبیل، آب معدنی

گیاهان، مغزها و دانه ها:

جعفری، ریشه زنجبیل، شاه بلوط، نمک دریایی، دانه کدو نتبل.

واحد بین‌الملل: مهدی محمدیان