پنج شنبه , ۲۸ دی ۱۳۹۶
خانه / اخبار ویژه / خاصیت ضد سرطانی موزهای با لکه های سیاه

خاصیت ضد سرطانی موزهای با لکه های سیاه

به گزارش واحد بین الملل فودکلینیک؛ وقتی از ما پرسیده شود که بهترین زمان برای مصرف موز چه زمانی است؟ همه ما یک پاسخ مشابه در ذهن داریم یعنی زمانی که موز رسیده باشد.

اما به نظر می رسد که این تنها زمان مناسب برای خوردن موز نیست. با این حال مصرف موزهای رسیده مانند خوردن موزهای سبز، مزایای و معایبی را دارا می باشد. بر اساس گفته های متخصصین تغذیه، هر چه که لکه های سیاه بیشتری روی پوست موز باشد، خاصیت جلوگیری از سرطان موز بیشتر خواهد بود. در واقع لکه های سیاه روی موز نشانگری از محتوای TNF آن می باشد. TNF در واقع فاکتور نکروز تومور می باشد (Tumor Necrosis Factor). در حقیقت هر چه این فاکتور بیشتر باشد، ماده مورد نظر قدرت بیشتری در مبارزه با سلول های غیر عادی را دارا می باشند. TNF یک سیتوکین یا ترکیبی است که توسط سلول های خاصی در سیستم ایمنی ترشح می گردد و خاصیت اثر گذاری بر سلول های دیگر را دارا می باشد. اما موقعی کار این ترکیبات اعجاب انگیز به نظر می رسد که به مبارزه با سلول های غیر عادی مانند سلول های سرطانی می پردازند. علاوه بر این، یک موز رسیده غنی از آنتی اکسیدان ها، پتاسیم، ویتامین های C و B می باشد. همچنین محققین ژاپنی دریافتند که بیشترین خواص سلامت بخش موز در هنگامی نمایان می گردد که به طور کامل رسیده باشد. علاوه براین، محققین عنوان داشتند که موزهای رسیده سریعتر در سیستم گوارشی بدن، هضم می گردند. البته باید به این نکته توجه شود که بهتر است موزها زیاد رسیده نشده و پوست آن ها کاملا سیاه نباشد. موزهای تازه با لکه های سیاه روی پوست، به مقدار کافی رسیده هستند که خواص سلامت بخش خود را اعمال کنند.

واحد بین‌الملل: مهدی محمدیان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × چهار =