چهارشنبه , ۱ آذر ۱۳۹۶
خانه / اخبار ویژه / خوشمزه ترین های جهان با طعم کریسمس
خوشمزه ترین های جهان با طعم کریسمس

خوشمزه ترین های جهان با طعم کریسمس

با وجود اینکه در سراسر دنیا جشن کریسمس را به روش های مختلفی برگزار می کنند، یک رسم مشترک بین همه آنها وجود دارد که آن هم ناهار کریسمس است. غذا هر چه که باشد، از بوقلمون بریان با همه مخلفاتش گرفته تا خورشت گوشت تند و غذای دریایی و مرغ کنتاکی، فرقی ندارد، فصل برپایی جشن است.

شام کریسمس

انگلستان

ناهار روز کریسمس در انگلستان یک غذای بریانی شکم پر کن است. این غذا معمولا بوقلمون بریانی (غاز و مرغ هم استفاده می شود) است که همراه با همه مخلفاتش از جمله سیب زمینی کبابی، هویج و کلم بروکلی، سوسیس و خرمای پیچیده شده در بیکن، سرو می شود. علاوه بر اینها آبگوشت، ژله زغال اخته و یک ملاقه سس نان هم اضافه کنید. درایرلند گوشت ادویه دار و نان سودا هم در غذا هست و در اسکاتلند پودینگ میوه به عنوان دسر سرو می شود.

شام کریسمس

لبنان

در کشور لبنان غذای روز جشن به غیر از بوقلمون یا مرغ (به صورت سنتی با برنج ادویه دار پر می شود) تعدادی از غذاهای لبنانی را هم شامل می شود. از جمله این غذاها می توان به  کیبه پای که با نان بلغور و گوشت چرخ کرده تهیه می شود، بشقاب بره، حمص و سبزیجات و تابوله که یک سالاد خاورمیانه ای است که از گوجه، جعفری، پیاز و نعنا درست می شود، اشاره کرد.

نشانه های به جا مانده از فرانسوی ها در لبنان، بعد از جنگ جهانی را می توان در دسر ناهار کریسمس با نام بوش دی نوئل، پیدا کرد. بادام شکری هم جزو شیرینی های بسیار محبوب مهمان های کریسمس است.

شام کریسمس

اتیوپی

اتیوپی یکی از قدیمی ترین کشورهای قاره آفریقا است، که هنوز هم از تقویم ژولین پیروی می کند، بنابراین در این کشور، روز کریسمس مصادف با ۷ ژانویه است. مردم اتیوپی در بخشی از مراسم جشن کریسمس که به آن گانا می گویند، طبق آیین کلیسای ارتودوکس اتیوپی، از شب عید (۶ ژانویه) تا فردا صبح را روزه می گیرند. روزه در روز کریسمس، با خوردن وات که شامل گوشت تند همراه با سبزیجات و نان تهیه شده با خمیر ترش به نام اینجرا، به پایان می رسد.

شام کریسمس

ژاپن

با وجود اینکه در ژاپن روز کریسمس تعطیل رسمی نیست، اما مردم با تفریح و شادی در این جشن سهیم می شوند و چه چیزی لذت بخش تر از خوردن یک ظرف پر از مرغ سوخاری کنتاکی با دوستانتان؟ به لطف کمپین رسانه ای موفق کی اف سی در سال ۱۹۷۴، مرغ سوخاری تبدیل به بخشی از مراسم کریسمس در ژاپن شده که طرفداران زیادی هم دارد و شعبه های آن از چند ماه جلوتر سفارش می گیرند. یکی دیگر از این رسم ها کیک کریسمس ژاپنی است که شامل کیک اسفنجی است با روکش خامه و توت فرنگی است.

شام کریسمس

ماداگاسکار

کریسمس در ماداگاسکار زمان بودن با خانواده است. کریسمس روز ۲۵ دسامبر است و خانواده ها بهترین لباس هایشان را می پوشند و کنار هم جمع می شوند تا با خوردن غذاهای مختلفی از جمله گوشت و مرغ با برنج جشن بگیرند. یکی از این غذاها آکوهو سای وآنیو( Akoho sy Voanio)  است که مرغ و خورشت نارگیل و دیگری آکوهو می سی ساکامالائو (Akoho misy Sakamalao)   که مرغ پخته شده همراه سیر و زنجبیل است. در ماداگاسکار لیچی بعنوان میوه مخصوص کریسمس محسوب می شود و در این وقت سال همه جا پیدا می شود.

شام کریسمس

برزیل

ناهار روز کریسمس در برزیل یک ضیافت واقعی است که، اواخر روز عید برگزار می شود. در این روز بوقلمون که اغلب با میوه های محلی تزیین شده است، همراه با مخلفات دیگر از جمله : ژامبون، کلم پیچ سیر دار، ماهی شور کاد، سالاد سیب زمینی همراه با کشمکش و تکه های سیب، نان فارروفا، برنج و خشکبار، سرو می شود. نان شیرین ایتالیایی که به آن پانتونه می گویند و استولن، کیک میوه آلمانی هم به عنوان دسر خورده می شود. رابانادا نیز که شامل مخلوط نان بیات، شیر و تخم مرغ سرخ شده که روی آن شکر، دارچین و مربا می ریزند، به عنوان یکی از محبوب ترین پودینگ ها در برزیل سرو می شود.

شام کریسمس

استرالیا

از آنجایی که این کشور در نیمکره جنوبی تابستان است، مردم استرالیا برای تهیه غذای کریسمس سراغ باربیکیو می روند.

غذاهای مناطق مختلف با هم فرق دارد اما اغلب، استیک، مرغ و غذاهای دریایی مانند میگو، لابستر، خرچنگ را کباب می کنند. بعضی از غذاهای سنتی نیمکره شمالی مانند بوقلمون، ژامبون و مرغ هم گاهی به صورت سرد سرو می شود. شیرینی مخصوص این روز پاولوا نام دارد که، با خامه زده شده همراه با دکور تکه های میوه مانند کیوی، توت فرنگی و پشن فروت تهیه می شود.

شام کریسمس

ایسلند

در ایسلند، کریسمس را با پختن و خوردن مقدار زیادی کیک و کلوچه جشن می گیرند. ایسلندی ها مهارت در آشپزی شان را بیشتر با پخت نان برگی (laufabrauð) که نانی به نازکی ویفر است و روی آن برش هایی ایجاد شده است، به نمایش می گذارند. غذای روز کریسمس در ایسلند گوشت بره دودی( hangikjöt) و گاهی نوعی مرغ دریایی( rjúpa) است. در سالهای اخیر گوشت گوزن شمالی هم به این لیست اضافه شده است. بوفه های کریسمس در ایسلند در این موقع سال غذاهای فصلی و سنتی مانند: ترشی شاه مای، سالمون کاری، پاته گوزن شمالی و پافین دودی سرو می کنند.

شام کریسمس

فیلیپین

در فیلیپین غذای اصلی کریسمس نوچه بوئنا (Noche Buena) است که اواخر روز عید سرو می شود. این غذا که ریشه اسپانیایی دارد شامل گوشت سرخ شده( لچون)، پنیر ادام (queso de bola)، انواع پاستاها است و انواع میوه همراه شیر غلیظ شده و کرم نارگیل به عنوان دسر سرو می شود. در سالهای اخیر هات چاکلت ( Tsokolate) و نوعی اسپاگتی شیرین همراه با سس گوجه فرنگی هم به میز ضیافت فیلیپینی ها اضافه شده است.

/الی گشت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × چهار =