دوشنبه , ۲ بهمن ۱۳۹۶
خانه / اخبار ویژه / نحوه تشخیص عسل تقلبی
عسل

نحوه تشخیص عسل تقلبی

به گزارش واحد بین الملل فودکلینیک و به نقل از پایگاه اینترنتی healthyfoodvision ؛ در تاریخ بشریت، عسل یک ماده با ارزش و بدون جایگزین می باشد. عسل دارای خواص سلامت بخش بسیار زیادی بوده و طعم دلپذیری نیز دارد. با این حال، عسل محصولی نسبتا گران می باشد، بنابراین تقلبات زیادی در آن انجام می گیرد. به طور واضحی، عسل تقلبی اغلب در سوپرمارکت ها فروخته می شود، بنابراین باید راه های شناخت عسل تقلبی را آموخت:

  • اگر عسل خریداری شده در طی زمان کریستالیزه نگردد، ممکن است که تقلبی باشد، در صورتی که عسل خالص در طی زمان و یا اگر در یخچال نگهداری گردد، کریستالیزه می شود.
  • لیبل روی عسل را خوانده و در صورت وجود گلوکز تجاری یا شربت ذرت با فروکتوز بالا در ترکیب آن، از خرید محصول عسل مورد نظر اجتناب کنید.
  • چند قطره ید به عسل اضافه کنید، در صورت ایجاد رنگ آبی، عسل مورد نظر با آرد یا نشاسته مخلوط گردیده است.
  • در یک لیوان آب حاوی عسل، چند قطره سرکه اضافه کنید، در صورت ایجاد کف، عسل مورد نظر تقلبی می باشد.
  • یک قاشق عسل را به یک لیوان آب اضافه کنید، اگر عسل در آب پخش نگردید، خالص است اما عسل تقلبی و یا بی کیفیت به سرعت در آب حل می گردد.

واحد بین الملل: مهدی محمدیان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + چهار =