سه شنبه , ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
خانه / اخبار ویژه / بلومبرگ پرده از راز قیمت بالای وانیل برداشت

بلومبرگ پرده از راز قیمت بالای وانیل برداشت

بر اساس گزارش واحد بین الملل فودکلینیک و به نقل از بلومبرگ، قیمت دانه های وانیل در چند سال اخیر به دلیل برداشت ضعیف در ماداگاسکار، سه برابر شده است. در سال های اخیر بعد از یک دهه که قیمت وانیل پایین بود، تولید در مکان هایی مانند چین، اندونزی و اوگاندا کاهش یافت زیرا کشاورزان روی به کشت محصولات دیگر آوردند.

بنابراین قیمت وانیل افزایش یافت، به تبع این ماجرا، کشاورزان ماداگاسکاری محصولات خود را زودتر از موعد برداشت نموده و به جای عمل آوری و خشک کردن، در ظروف وکیوم بسته بندی نمودند. این نوع بسته بندی به عرضه کنندگان اجازه داد تا منتظر افزایش جهانی قیمت مانده و سپس محصولات خود را به بازار عرضه کنند. با این حال به دلیل اینکه دانه ها بسیار نارس بودند، عطر و طعم آن ها بسیار کمتر بود. به دلیل این مسئله، در حال حاضر قیمت یک کیلوگرم وانیل با کیفیت خوب، 250 دلار است، در حالی که قیمت آن در سال گذشته 80 دلار و در سال 2012، 20 دلار بوده است. قیمت دانه وانیل با کیفیت پایین نیز 210 دلار به ازای هر کیلوگرم در مقایسه با 60 دلار در سال گذشته می باشد.

در نتیجه این اتفاقات، ماداگاسکار پذیرفته که صادرات وانیل های سبز نارس را متوقف نماید و ممنوعیت هایی را نیز بر غلاف های بسته بندی شده در خلا اعمال نموده است. با این حال به نظر می رسد که این افزایش قیمت موقتی باشد زیرا ماداگاسکار پیش بینی نموده که محصول بیشتری را امسال برداشت نماید. آن ها پیش بینی نمودند که تولید از 1200 تا 1600 تن در سال 2015 به حدود 2000 تن در سال 2016 خواهد رسید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + هفت =