دوشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۶
خانه / اخبار ویژه / کاهش قند در محصولات پپسی
کاهش قند در محصولات پپسی

کاهش قند در محصولات پپسی

به گزارش واحد بین الملل فود کلینیک؛ شرکت پپسی اعلام نموده است که به میزان چشمگیری از میزان قند نوشیدنی های خود خواهد کاست و دو سوم نوشیدنی های این شرکت تا سال ۲۰۲۵ حاوی ۱۰۰ کالری یا کمتر به ازای شکر افزوده شده به ازی هر سروینگ ۱۲ اُنسی خواهند بود.
علاوه بر این، شرکت پپسی اعلام نموده که تا سال ۲۰۲۵، میزان چربی های اشباع را در سه چهارم محصولات غذایی خود به ۱/۱ گرم به ازی ۱۰۰ کالری محدود خواهد نمود. همچنین میزان سدیم در سه چهارم محصولات بیشتر از ۱٫۳ میلی گرم به ازای کالری نخواهد بود. این برنامه ها، جزئی از هدف شرکت پپسی مبنی بر ساختن یک ارتباط سالم بین غذا و مردم می باشد.
برنامه های دیگر شرکت پپسی در راستای سلامت جهانی عبارتند از کاهش ۲۰ درصدی انتشار گازهای گلخانه ای در شرکت های این مجموعه تا سال ۲۰۳۰ و همچنین افزایش ۱۵ درصدی در بهره وری از آب در این مجموعه تا سال ۲۰۲۵٫ علاوه بر این، شرکت پپسی برنامه های کشاورزی پایدار خود را در حدود ۷ میلیون جریب از مزارع کشاورزی تا سال ۲۰۲۵ بر پا خواهد نمود.
منبع:
www.ift.org

واحد بین الملل: مهدی محمدیان

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =