یکشنبه , ۲۸ آبان ۱۳۹۶
خانه / اخبار ویژه / گزارش تصویری بازدید کارخانه حلوای عقاب

گزارش تصویری بازدید کارخانه حلوای عقاب

جمعی از کارشناسان سازمان ملی استاندارد ایران، وزارت کشاورزی، وزارت بهداشت، اساتید دانشگاه و بخش خصوصی در تاريخ  17 آذر 1394 از مجموعه حلوای عقاب بازديد كردند . در ابتدای برنامه آقای مهندس  قاسم پور مشاور، رئیس سازمان ملی استاندارد هدف از این بازدید را اینگونه بیان کردند که دانش تولید محصولات سنتی و ادغام آن با دانش روز در جامعه بسيار با اهميت است
و این مهم از طریق تشکیل گروه هایی در شبکه های اجتماعی و به دنبال آن بازدیدهای مختلف برگزار گردیده است و به زودی همایشی در رابطه با کنجد از مزرعه تا سفره برگزار خواهد گردید. آقای مهندس ناصری (مدیرعامل و مالک مجموعه) در این جلسه اظهار امیدواری نمودند که این بازدیدها شروعی برای حل مشکلات صنعت و آشنایی سازمان های ذیربط مختلف با مشکلات صنعت باشد تا بتوان گامی در جهت پیشرفت صنعت غذا برداشته شود.
آقای دکتر اسحاقی معاونت طراحی و کنترل هولدینگ عقاب و عضو هئیت علمی دانشگاه در این جلسه توضیحاتی مختصر راجع به تاریخچه شرکت عقاب، مراحل تکوین، رشد و بلوغ آن تا رسیدن به وضع فعلی را بیان نمودند و عنوان داشتند که شرکت دارای سابقه 79 ساله بوده واز 13 سال پیش اولین فعالیت ها برای تغییر روند سنتی به سیستم صنعتی شروع گردید. اولین گامی که برداشته شد، پیاده سازی سیستم مدیریت یکپارچه، استقرار سیستم های تضمین کیفیت ایزو 9000 بود که واحدتوليدي شرکت عقاب نام و برند خود را در قالب جدید و به شکل فعلی به جامعه صنعتی ایران معرفی نمود. شرکت تولیدی حلوای عقاب با فضایی بالغ بر 20000 متر مربع در شهرستان شهریار واقع در حومه تهران استقرار یافته است که از بخش‌‌‌های مختلف شامل سالن‌‌‌های تولید،انبارها و فضای اداری تشکیل یافته‌است. سالن‌‌‌های تولید شامل سالن فرآوری کنجد، سالن حلواسازی و سالن فرآورده‌‌‌های کنجد با فضایی بیش از 4000 متر مربع، ضمن تامین فضای کافی و مناسب جهت تولید محصولات بر پایه کنجد، تمامی زیر ساخت‌‌‌ها و الزامات مورد نیاز در کارخانجات تولید مواد غذایی از جمله اصول (GMP)، (GHP) و الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی2005: 22000 ISO در آن‌ها رعایت گردیده است. انبارها نیز شامل انبارهای کنجد، مواد شیرین کننده، ملزومات بسته بندی، قطعات فنی و ملزومات اداری و محصول نهایی، همگی بر مبنای الزامات فنی و بهداشتی مطابق با آخرین ضوابط تاسیس و بهره برداری از کارخانجات مواد غذایی با فضایی بیش از 3500 متر مربع ساخته شده است. هم‌چنین فضای اداری متشکل از واحدهای ستادی شامل تولید، صنایع، اداری و منابع انسانی، رایانه، سیستم و استراتژی، کنترل کیفیت، طراحی و آزمایشگاه با فضایی بیش از 1600 متر مربع می باشد که نظارت لازم بر فرآیند تولید از طرف این واحدها صورت می پذیرد. این شرکت با تحقیق و بررسی تکنولوژی‌‌‌های روز دنیا در زمینه محصولات بر پایه کنجد و به دنبال آن بهینه سازی و به‌روز سازی انواع ماشین آلات و تجهیزات تولید موجب گردیده است که امروزه فرآیند سنتی تولید این محصولات به روش کاملا صنعتی و بهداشتی و با کم‌ترین دخالت نیروی انسانی انجام پذیرد. هم‌چنین به منظور افزایش تنوع محصولات نیز با انجام اقدامات زیر بنایی از جمله راه اندازی پایلوت صنایع غذایی و ایجاد یک سیستم علمی جهت طراحی محصولات جدید و استفاده از کارشناسان مجرب و متخصص صنایع غذایی انواع فرآورده‌‌‌های حاصل از کنجد شامل انواع کنجد عمل آوری شده، انواع ارده، انواع حلوا، انواع روغن کنجد، انواع کرم کنجد و انواع سس کنجد را تولید و به بازار عرضه نماید.  شرکت حلوای عقاب با هدف تولید محصولات با کیفیت بالا و افزایش سطح رضایت مشتریان خود و هم‌چنین ارائه خدمات آزمایشگاهی به سایر شرکت‌‌‌های صنایع غذایی، فضای آزمایشگاهی با بیش از 200 متر مربع طراحی و با جدیدترین تجهیزات آزمایشگاهی و مناسب ترین سیستم مدیریتی تجهیز نموده است. بخش‌های مختلف این آزمایشگاه شامل دفتر آزمایشگاه، آزمایشگاه تجزیه شیمیایی، آزمایشگاه میکروبیولوژی، بخش تجهیزات خاص، بخش ارزیابی حسی و محل نگه‌داری نمونه‌‌‌های شاهد، همگی بر مبنای اصول علمی GLP طراحی و ساخته شده است. هم‌چنین با استقرار سیستم مدیریت کیفیت در آزمایشگاه بر مبنای استاندارد بین المللی ISO/IEC17025:2005 و پیاده سازی الزامات فنی، شرایط برای انجام آزمون‌‌‌های دقیق تجزیه مواد غذایی و میکروبیولوژی فراهم گردیده است.

انجام اقدامات فوق و هم‌چنین برگزاری دوره‌‌‌های آموزشی موجب گردید تا این آزمایشگاه به توانمندی‌های لازم برای انجام کلیه آزمون‌های شیمیایی و میکروبیولوژی نائل گردد و بر همین اساس آزمایشگاه کنترل کیفیت این شرکت موفق به اخذ گواهی نامه تایید صلاحیت آزمایشگاه آکرودیته و همکار سازمان ملی استاندارد در سال 1387 و با شماره مجوز T/908 در زمینه فرآورده های آردی، قنادی و نوشیدنی گردد. هم‌چنین همکاری مطلوب این آزمایشگاه با سازمان ملی استاندارد موجب شد که این آزمایشگاه به عنوان آزمایشگاه همکار نمونه در سال 1390 از طرف این سازمان برگزیده گردد.

ایشان در رابطه باشرکت هلدینگ عقاب هم توضیحاتی ارائه دادند، ستاد هلدینگ 5 شرکت ذیل می باشد که وظیفه هدایت و راهبری سینرژیک و انجام عملیات پشتبانی در این مجموعه را بر عهده دارد:
1/شرکت تولیدی عقاب، تولید کننده محصولات بر پایه کنجد
2/شرکت پخش عقاب، توزیع کننده محصولات غذایی و بهداشتی
3/شرکت دانه گستر خوزستان، تولید کننده روغن کنجد
4/آزمایشگاه عقاب، ارائه دهنده خدمات تخصصی آزمایشگاهی صنایع غذایی
5/درمانگاه غدیر خم، ارائه دهنده خدمات درمانی محدود
شرکت هلدینگ عقاب متشکل از واحدهای مالی، منابع انسانی، سیستم و استراتژی و طراحی و کیفیت است که به خود و شرکت‌‌‌های تابعه ارائه خدمات می نماید
وظیفه واحد مالی، ارزیابی اقتصادی کلیه پروژه‌های توسعه‌ای شرکت‌‌‌های تابعه، نظارت عالیه بر اطلاعات مالی و مدیریتی شرکت‌‌‌های تابعه و تنظیم ارتباط با شرکاء دولتی در کلیه شرکت‌ها می باشد.

 

حلوای عقاب 2 3  6 9  10-1 12 13 14 15  19 20   23 25 26 27 30 31 32-1 32-2

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =