چهارشنبه , ۱ شهریور ۱۳۹۶
خانه / استانداردها

استانداردها

اسفند, ۱۳۹۵

تیر, ۱۳۹۵

  • ۱۱ تیر

    15 پروانه کاربرد علامت استاندارد در استان البرز تعلیق شد

    فتانه شکرالهی

    به گزارش فودکلینیک و به نقل از ایرنا؛ فتانه شکرالهی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این پروانه ها در نشست کمیته علایم صدور، تمدید و ابطال کاربرد استاندارد واحد های تولیدی علایم مکانیک و خودرو استان بررسی شد.   وی اظهار کرد: علت تعلیق این …

اردیبهشت, ۱۳۹۵

دی, ۱۳۹۴

  • ۲۲ دی

    بومی‌سازی استاندارد نیاز صنایع غذایی

    Standard

    به گزارش فود کلینیک و به نقل از روزنامه گسترش صمت رضا اسماعیل‌زاده کناری، عضو هیات‌علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه سازی و کارشناس صنایع غذایی در این زمینه گفت: موضوع استاندارد در مرحله تولید نهایی محصول مطرح می‌شود. نکته مهم و اصلی در بحث کیفیت ماده اولیه است. متاسفانه در …

  • ۱۶ دی

    پیوست استاندارد برای محصولات داخلی الزامی است

    Standard

    معاون استاندارد و آموزش اداره کل استاندارد همدان گفت: وجود پیوست استاندارد برای هر محصول داخلی لازم است محمد هاشمی ، با بیان اینکه کارگاه آموزشی ـ کاربردی چگونگی مراحل تدوین استانداردهای ملی در همدان برگزار شد، اظهار کرد: تدوین استاندارد، دانشی فنی است که بیان می‌کند یک کالا یا …

آذر, ۱۳۹۴

  • ۱۳ آذر

    فهرست استانداردهای ملی صنایع غذایی

    سازمان استاندارد

    دانلود فهرست استانداردهای صنایع غذایی

  • ۱۱ آذر

    فهرست استانداردهای صنایع غذایی-میوه ها و سبزی ها

    فهرست استانداردهای صنایع غذایی-میوه ها و سبزی ها به شرح زیر می باشد؛ خشکبار- برگه زردآلو – ویژگیها و روشهای آزمون- 11 فناوری مواد غذایی میوه ها، سبزیها خشکبار- برگه هلو – ویژگیها و روشهای آزمون- 12 فناوری مواد غذایی میوه ها، سبزیها خشکبار- قیسی خشك – ویژگیها و روشهای …

  • ۱۱ آذر

    فهرست استانداردهای صنایع غذایی- غلات و حبوبات

    فهرست استانداردهای صنایع غذایی- غلات و حبوبات حبوبات-عدس – ویژگیها و روشهای آزمون 27 فناوری مواد غذایی غلات و حبوبات حبوبات- لوبیا – ویژگیها و روشهای آزمون 38 فناوری مواد غذایی غلات و حبوبات غلات و فرآورده های آن- جو- ویژگیها و روشهای آزمون 47 فناوری مواد غذایی غلات و …

  • ۱۱ آذر

    فهرست استانداردهای صنایع غذایی-روشهای کلی تست و تجزیه و تحلیل فرآورده های غذایی

    فهرست استانداردهای صنایع غذایی-روشهای کلی تست و تجزیه و تحلیل فرآورده های غذایی به شرح زیر می باشد.   حلالهای قابل مصرف در فرآیندهای صنایع غذایی- 1052 فناوری مواد غذایی روشهای کلی تست و تجزیه و تحلیل فرآورده های غذایی میكروبیولوژی – شناسایی و جستجوی كلستریدیوم بوتولینوم در مواد غذایی …

  • ۱۱ آذر

    فهرست استانداردهای صنایع غذایی- روشهای کلی تست و تجزیه و تحلیل فرآورده های غذایی

    فهرست استانداردهای صنایع غذایی- روشهای کلی تست و تجزیه و تحلیل فرآورده های غذایی به شرح زیر می باشد. حلالهای قابل مصرف در فرآیندهای صنایع غذایی- 1052 فناوری مواد غذایی روشهای کلی تست و تجزیه و تحلیل فرآورده های غذایی میكروبیولوژی – شناسایی و جستجوی كلستریدیوم بوتولینوم در مواد غذایی …