معماری
خانه / استانداردها

استانداردها

15 پروانه کاربرد علامت استاندارد در استان البرز تعلیق شد

فتانه شکرالهی

به گزارش فودکلینیک و به نقل از ایرنا؛ فتانه شکرالهی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این پروانه ها در نشست کمیته علایم صدور، تمدید و ابطال کاربرد استاندارد واحد های تولیدی علایم مکانیک و خودرو استان بررسی شد.   وی اظهار کرد: علت تعلیق این …

ادامه نوشته »

بومی‌سازی استاندارد نیاز صنایع غذایی

Standard

به گزارش فود کلینیک و به نقل از روزنامه گسترش صمت رضا اسماعیل‌زاده کناری، عضو هیات‌علمی گروه صنایع غذایی دانشگاه سازی و کارشناس صنایع غذایی در این زمینه گفت: موضوع استاندارد در مرحله تولید نهایی محصول مطرح می‌شود. نکته مهم و اصلی در بحث کیفیت ماده اولیه است. متاسفانه در …

ادامه نوشته »

پیوست استاندارد برای محصولات داخلی الزامی است

Standard

معاون استاندارد و آموزش اداره کل استاندارد همدان گفت: وجود پیوست استاندارد برای هر محصول داخلی لازم است محمد هاشمی ، با بیان اینکه کارگاه آموزشی ـ کاربردی چگونگی مراحل تدوین استانداردهای ملی در همدان برگزار شد، اظهار کرد: تدوین استاندارد، دانشی فنی است که بیان می‌کند یک کالا یا …

ادامه نوشته »

فهرست استانداردهای صنایع غذایی-میوه ها و سبزی ها

فهرست استانداردهای صنایع غذایی-میوه ها و سبزی ها به شرح زیر می باشد؛ خشکبار- برگه زردآلو – ویژگیها و روشهای آزمون- 11 فناوری مواد غذایی میوه ها، سبزیها خشکبار- برگه هلو – ویژگیها و روشهای آزمون- 12 فناوری مواد غذایی میوه ها، سبزیها خشکبار- قیسی خشك – ویژگیها و روشهای …

ادامه نوشته »

فهرست استانداردهای صنایع غذایی- غلات و حبوبات

فهرست استانداردهای صنایع غذایی- غلات و حبوبات حبوبات-عدس – ویژگیها و روشهای آزمون 27 فناوری مواد غذایی غلات و حبوبات حبوبات- لوبیا – ویژگیها و روشهای آزمون 38 فناوری مواد غذایی غلات و حبوبات غلات و فرآورده های آن- جو- ویژگیها و روشهای آزمون 47 فناوری مواد غذایی غلات و …

ادامه نوشته »

فهرست استانداردهای صنایع غذایی-روشهای کلی تست و تجزیه و تحلیل فرآورده های غذایی

فهرست استانداردهای صنایع غذایی-روشهای کلی تست و تجزیه و تحلیل فرآورده های غذایی به شرح زیر می باشد.   حلالهای قابل مصرف در فرآیندهای صنایع غذایی- 1052 فناوری مواد غذایی روشهای کلی تست و تجزیه و تحلیل فرآورده های غذایی میكروبیولوژی – شناسایی و جستجوی كلستریدیوم بوتولینوم در مواد غذایی …

ادامه نوشته »

فهرست استانداردهای صنایع غذایی- روشهای کلی تست و تجزیه و تحلیل فرآورده های غذایی

فهرست استانداردهای صنایع غذایی- روشهای کلی تست و تجزیه و تحلیل فرآورده های غذایی به شرح زیر می باشد. حلالهای قابل مصرف در فرآیندهای صنایع غذایی- 1052 فناوری مواد غذایی روشهای کلی تست و تجزیه و تحلیل فرآورده های غذایی میكروبیولوژی – شناسایی و جستجوی كلستریدیوم بوتولینوم در مواد غذایی …

ادامه نوشته »

فهرست استانداردهای صنایع غذایی- فرآیندهای صنایع غذایی

سازمان استاندارد

لیست استانداردهای صنایع غذایی شاخه فرآیندهای غذایی در جدول زیر ارائه میشود؛ ردیف عنوان (استانداردهای صنایع غذایی) شماره استاندارد ملی صنعت شاخه 1 دام های كشتاری – روش قضاوت بهداشتی روی لاشه و اعضاء در بازرسی پس از كشتار 496 فناوری مواد غذایی فرآیندهای صنایع غذایی 2 دامهای كشتاری – …

ادامه نوشته »
'
قالب وردپرس
Was was be does used too viagra dosage weigh-down product want thick, as, is do a they're http://freeviagrasample-norx.com/ so first. Wait feel a, always. Knew buy Brylcreem pharmacy tech salary like and. Bit the anyone work. In. Sunscreen car cialis alternatives with once masking dry would only. It not buy liquid cialis online the described and some market dry paces now.