یکشنبه , ۲ مهر ۱۳۹۶
خانه / اخبار ویژه / پیشنهاد ایران برای تدوین استاندارد بین المللی شش روغن گیاهی خوراکی تصویب شد
پیشنهاد ایران برای تدوین استاندارد بین المللی شش روغن گیاهی خوراکی تصویب شد

پیشنهاد ایران برای تدوین استاندارد بین المللی شش روغن گیاهی خوراکی تصویب شد

به گزارش فودکلینیک و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، در بیست و پنجمین اجلاس کدکس روغن ها و چربی های خوراکی که از ۹ تا ۱۳ اسفندماه جاری در کوالالامپور مالزی برگزار شد، پیشنهاد استاندارد بین المللی کدکس برای شش روغن گیاهی جدید، توسط جمهوری اسلامی ایران مطرح و مصوب شد.

بر اساس این گزارش دفتر مطالعات تطبیقی و مشارکت در تدوین استانداردهای بین المللی،روغن های گیاهی جدید پس از اتمام مراحل تدوین به فهرست روغن های خوراکی گیاهی (Codex stan 210) که استاندارد پایه ی روغن ها و چربی های خوراکی است، افزوده خواهد شد .

گفتنی است این روغن ها شامل روغن مغزهای خوراکی فندق، بادام، گردو و پسته به همراه روغن فلکسید و آواکادو است و رهبری این کمیته با جمهوری اسلامی ایران است و همکاری کشور هندوستان انجام می شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − سیزده =