4.5 میلیون تومان سود روزانه تنها با یک دستگاه ساندویچ ساز+ محاسبه قیمت/ شما در مدت زمان 8 ساعت، می توانید 384 اسنک داغ و تازه تولید نمایید.
تصور کنید در یک مکان پر رفت و آمد و محل گذر، یک اسنک ساز شانزده خانه دارید که می تواند در مدت زمان ده دقیقه 16 اسنک یا ساندویچ کلاب داغ را به شما تحویل دهد. ده دقیقه را هم برای جابجایی اسنک های آماده با سرد کنار بگذارید. با یک حساب سر انگشتی شما در مدت زمان 8 ساعت، 384 اسنک داغ و تازه تولید کرده اید که اگر قیمت هر اسنک را به طور متوسط 30 هزار تومان (قیمت مربوط به اردیبهست 1402) برآورد کنیم می توانید حدود 11میلیون و 500هزار تومان فروش روزانه داشته باشید و با در نظر گرفتن 40 درصد سود، روزانه سود خالصی معادل 4میلیون و 600هزار تومان کسب خواهید نمود.
نوجه داشته باشید این حساب سرانگشتی، افق و چشم انداز نهایی کسب و کار شما با فقط یک دستگاه اسنک ساز است و بدیهی است که جذب مشتری برای 384 اسنک روزانه مهمترین ماموریت شماست.

با توجه به چنین افق درخشانی، چند راهکار را به طور خلاصه برای جذب مشتری برای کلابها یا ساندویچهایتان پیشنهاد می کنیم:
طعم بسازید
با هر روش و ترفندی بهترین طعم و کیفیت را برای محصولتان ایجاد کنید. فیلمهای آشپزی خیابانی در کشورهای مختلف را با دقت ببینید و موارد مهم را برای کارتان نت برداری کنید. با خواص و عملکرد ادویه های مختلف آشنا شوید از طریق آزمون و خطا و نظر سنجی از افراد مختلف به بهترین و بومی سازی شده ترین طعم ممکن دست بیابید.
نمونه رایگان بدهید
بهترین تبلیغ برای جنین کسب و کاری آشنا کردن مشتری با طعم محصولتان است. از نبلیغ کور و پخش تراکت در ابتدای کار و پیش از شروع خودداری کنید و هزینه هنگفت آن را صرف توزیع رایگان نمونه محصول به رهگذران کنید. در نظر بگیرید با تقسیم هر اسنک به 9 قسمت، 9نفر را با طعم محصول خود آشنا کرده اید و اگر از این میان تنها یک نفر را به مشتریان خود بیافزایید به هدف خود رسیده اید.
تخفیف افتتاحیه معجزه می کند
تخفیف افتتاحیه در واقع خود یک سرمایه گذاری و تبلیغ بسیار موثر دیگر است. صاحبان کسب و کار معمولا در مدت تعیین شده (بین دو روز تا یک هفته) از سود خود صرف نظر کرده و سعی در ارایه بهترین خدمت رسانی و ایجاد تجربه ای دلنشین برای مشتریان دارند. شلوغی و رونقی که تخفیف افتتاحیه به ظاهر کسب و کار شما می دهد کارکرد دیگر این امر است.
سخاوتمند باشید
اگر به افقی که برایتان ترسیم کردیم دل بسته اید و به آن باور دارید برای رسیدن به آن سخاوتمند و دست و دل باز باشید و به پرسنل خود نیز بیاموزید که راضی نگه داشتن مشتری را در اولویت بگذارند و برای موارد جزیی مشتری را مکدر نکنند.
در ادامه اگر با نحوه کار اسنک سازها یا ساندویچ سازها آشنا نیستید و یا تمایل به استفاده از آن برای کسب و کار خود دارید با فود کلینیک همراه باشید تا ابتدا به معرفی مکانیسم کار ساندویچ سازها و سپس معرفی چند مدل صنعتی و پولساز آن اشاره کنیم..
کافی است دو نان تست را به کمی کره آغشته کنید و داخل آن به سلیقه خود انواع فرآورده های غذایی از گوشت و مرغ و سوسیس و کالباس گرفته تا سبزیجات مختلف گذاشته و یک ورق پنیر گودا، موزارلا، پارمسان، چدار یا … رود آن بگذارید؛ معجزه اتفاق افتاد. اسنک شما با بهترین کیفیت و زیباترین شکل ممکن برای مصرف آماده است.
اسنک سازها در واقع همان ساندویچ سازها هستند و هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند. به طور کلی اسنک سازها از دو صفحه تشکیل شده است. دو صفحه دارای مکان های خاصی برای قرار گرفتن ساندویچ ها هستند. تعداد جایگاه ها در ساندویچ ها سازهای مختلف متفاوت است. در وسط ساندویچ ساز یک برآمدگی ایجاد شده است که نان مربعی ساندویچ به دو نیم تقسیم می شود.
اسنک ساز از لوازمات صنعتی آشپزخانه میباشد که در رستوران ها، کافه ها و فروشگاه های فست فودی برای آماده کردن انواع مختلفی از ساندویچ ها و گریل کردن بدون استفاده از روغن، کاربرد دارد. رایج ترین مدل ساندویچ ساز، همان دستگاه اسنک پز است که در سایز های کوچک و خانگی در منازل موجود می باشد و در سایز های بزرگ نیز به اسم اسنک ساز صنعتی، در فست فود ها و کافه ها دیده می شود. دستگاه اسنک ساز صنعتی صفحه هایی بزرگ تر با قابلیت تولید اسنک بیشتر دارد و علاوه بر این از نظر مقاومتی نیز درجه استحکام بالاتری دارد. در این صفحه شما با دستگاه اسنک ساز صنعتی بیشتر آشنا خواهید شد.

معرفی دستگاه اسنک ساز
دستگاه های ساندویچ ساز صنعتی به طور کلی شامل دو نوع دستگاه پنینی و دستگاه اسنک ساز هستند. از دستگاه پنینی به دلیل دارا بودن صفحه گریل یکپارچه به شکل شیار دار و ساده، برای گریل کردن ساندویچ استفاده می شود. دستگاه اسنک ساز نیز مشابه دستگاه پنینی ساز است با این تفاوت که صفحه گریل این دستگاه، به شکل مربع یا مثلث است و با ظرفیت های 8 و 16 تایی، ساندویچ را به شکل اسنک گریل می کند.
شما برای خرید دستگاه اسنک ساز صنعتی، می توانید ظرفیت های 8 و 16 تایی آن را تهیه کنید. همچنین این دستگاه مدل های شیار دار یک صفحه، شیار دار دو صفحه و ترکیبی را نیز دارد که برای پنینی نیز قابل استفاده هستند.

مشخصات فنی و ویژگی های ظاهری دستگاه اسنک ساز صنعتی
دستگاه اسنک ساز صنعتی که در دسته بندی وسایل کافی شاپ قرار دارند از نظر مشخصات فنی و ویژگی های ظاهری، با مدل های خانگی تفاوت هایی دارد. جنس بدنه این دستگاه معمولا از استیل است و دسته نسوز و محکمی به بدنه آن متصل است. دستگاه اسنک ساز صنعتی دارای صفحه گریل الومینیومی با روکش تفلون نچسب است و می تواند برای گریل کردن گوشت، مرغ، سبزیجات و … کاربرد داشته باشد.
امکان جدا کردن صفحات گریل برای شستشوی آنها نیز در اغلب مدل های اسنک ساز صنعتی، از دیگر قابلیت های این دستگاه است. همچنین مجهز به سیستم کنترل درجه حرارت و محافظ دمای داخلی نیز می باشد.
برای خرید دستگاه اسنک ساز صنعتی لازم است بعضی نکات مهم را مد نظر داشته باشید که در این بخش توضیح می دهیم :
توان مصرفی
توان مصرفی اسنک ساز صنعتی چقدر است؟ با توجه به اینکه دستگاه قرار است در بیشتر ساعات روز روشن باشد، پس اگر توان مصرفی آن بالا باشد، هزینه های زیادی به خاطر مصرف برق روی دستتان می گذارد.
صفحات دستگاه
در انتخاب اسنک ساز صنعتی، صفحات آن را بررسی کنید. اصلی ترین ویژگی که صفحه باید داشته باشد، نچسب بودن آن است تا مواد غذایی و ساندویچ به آن نچسبد.
عایق حرارتی
اکثر مدل های ساندویچ ساز صنعتی در قسمت دسته ها عایق حرارتی دارند اما بهتر است مدلی انتخاب کنید که علاوه بر دسته، بدنه دستگاه نیز عایق حرارتی داشته باشد.
قابلیت جداسازی صفحات دستگاه
از آنجایی که دستگاه اسنک ساز صنعتی به طور مداوم مصرف می شود، بنابراین مسئله شست و شوی آن اهمیت زیادی دارد. اسنک سازهایی که صفحات متحرک دارند، انتخاب بهتری هستند زیرا شستشوی آنها آسان تر انجام می گیرد و نگران آسیب دیدن قطعات الکترونیکی دستگاه نخواهید بود.
راحتی استفاده
یکی از مسائلی که باید در زمان خرید دستگاه اسنک ساز صنعتی به آن توجه داشته باشید، راحتی استفاده از آن است. این دستگاه مثل سایر تجهیزات صنعتی آشپزخانه، توسط کارگران رستوران یا فست فود استفاده می شود بنابراین هر چه استفاده از آن آسان تر باشد، به احتمال زیاد نیاز به آموزش کمتری خواهد بود.
گارانتی و خدمات پس از فروش
گارانتی و خدمات پس از فروش اهمیت ویژه ای دارد تا در صورت خرابی دستگاه یا آسیب وارد شدن به قطعات آن، بتوان با استفاده از گارانتی، دستگاه را تعویض یا تعمیر نمود.

نحوه استفاده از اسنک ساز صنعتی
نحوه کار با دستگاه اسنک ساز صنعتی اینگونه است که شما ابتدا باید دستگاه را روشن کنید و بعد از مدتی که گرم شد، ساندویچ ها را داخل جایگاه ها قرار دهید و درب را ببندید. پس از گذشت مدت زمان لازم و پخته شدن ساندویچ ها، درب دستگاه را باز کنید و آن را بردارید.
در بعضی از مدل های اسنک ساز صنعتی، یک لامپ اتوماتیک گذاشته شده است که با روشن شدن دستگاه، لامپ نیز روشن می شود و بعد از گرم شدن دستگاه، لامپ به طور اتوماتیک خاموش می شود و می توانید غذا را برای پختن داخل دستگاه بگذارید.
نکاتی برای نگه داشتن انواع اسنک پز
برای سالم نگه داشتن دستگاه اسنک ساز صنعتی خود لازم است یکسری نکات ساده را رعایت کنید تا کمتر دچار خرابی و مشکلات احتمالی شود. بعضی از این نکات مهم به شرح زیر می باشند :
- قبل از استفاده از دستگاه، با پارچه تمیز و نم دار روی بدنه آن را تمیز کنید و لکه ها را از بین ببرید.
- پس از هر بار استفاده از اسنک ساز، لکه ها و چربی ها را پاک کنید.
- برای جدا کردن جرم های سفت از روی بدنه و از روی صفحات تفلون دستگاه از لوازم تیز استفاده نکنید زیرا باعث آسیب می شود.
- برای تمیز کردن دستگاه اسنک ساز از شوینده مناسب استفاده کنید و به هیچ عنوان سیم ظرفشویی را روی تفلون نکشید.

معرفی چند مدل از انواع اسنک پز صنعتی
در پایان، چند مدل خوب از دستگاه اسنک ساز صنعتی را به شما معرفی می کنیم :
دستگاه اسنک ساز صنعتی ترکیبی
دستگاه اسنک ساز صنعتی ترکیبی دارای رویه تفلون نچسب و بدنه استیل می باشد و مناسب برای استفاده در فست فودها، کافه ها و … است. این مدل دستگاه را می توان درجه دما و ترموستات آن را متناسب با نوع ساندویچ از 50 الی 300 درجه تنظیم کرد و دارای دو صفحه متفاوت است. با استفاده از اسنک ساز صنعتی مدل آرتا ترکیبی، می توان غذاهایی مثل مرغ را گریل و یا ساندویچ را به شکل مثلثی آماده کرد.
اسنک ساز صنعتی شیاردار 1 صفحه
اسنک ساز شیاردار 1 صفحه مثل مدل قبلی، بدنه استیل و رویه تفلون نچسب دارد و دمای آن از 50 الی 300 درجه قابل تنظیم است. این مدل دستگاه، ساندویچ و اسنک را با شیارهای پر رنگ و برشته با سرعت عمل بالا آماده می کند.
اسنک ساز صنعتی 16 خانه
مناسب ترین مدل اسنک ساز صنعتی، دستگاه 16 خانه است که می تواند در زمانی سریع، 16 اسنک را آماده کند. بدنه این دستگاه از جنس استیل می باشد و رویه آن نیز تفلونی است.
اسنک ساز صنعتی 8 خانه
اسنک ساز 8 خانه نیز مناسب برای استفاده در فست فودی ها، کافه ها و بوفه ها می باشد و مثل سایر مدل ها، از جنس بدنه استیل و جنس رویه تفلون ساخته می شود. این مدل دستگاه جاگیری کمی دارد و در زمانی سریع، 8 اسنک را تحویل شما می دهد.