“مک اند چیز” گیاهخوران با هوش مصنوعی طعم سازی و به بازار عرضه می شود!

فود کلینیک/ سرویس بین الملل در حالی که اکثر گیاهخواران با طعم و کیفیت غذاهای شبیه سازی شده گیاهی مشکل دارند، به تازگی “مک اند چیز” یا ماکارونی و پنیر گیاهی با استفاده از هوش مصنوعی طعم سازی و روانه بازار شده است. به گزارش فود کلینیک به نقل از پایگاه  foodengineeringmag شرکت Kraft Heinz […]

این پنج برند چای بدون کافئین مخصوص کودکان تولید می کنند

فود کلینیک/ سرویس بین الملل چای یکی از نوشیدنیهای محبوب در دنیاست؛ خانواده ها اما معمولا علیرغم علاقه کودکان، به دلیل وجود کافئین از چای در صبحانه یا عصرانه کودکان خود استفاده نمی کنند. همچنین افراد دیگر با معذوریت های پزشکی و نیز ورزشکاران و حتی دلبستگان چای که شبها از ترس بی خوابی از […]

بررسی پرونده تراریخته ها/ تولید ممنوع! واردات آزاد! بهره تبلیغاتی فراوان!

فود کلینیک/ اخبار داخلی در حالی که واردات 12 میلیون تن محصول تراریخته با ارز یارانه ای سالانه 5 میلیارد دلار ارز از کشور خارج می کند اما مطابق دو بند الحاقی به لایحه قانون برنامه هفتم، تولید و کشت محصولات تراریخته در داخل کشور رسما ممنوع اعلام شده است. به گزارش فود کلینیک به […]

خود کفایی یا ثروت؟! غول اقتصاد دنیا در تامین نیاز غذایی خود کدام را برگزیده است؟

فود کلینیک/ سرویس بین الملل غول اقتصاد جهان علیرغم توسعه اقتصاد و فناوری در سالهای اخیر با چالش مهم کاهش نرخ خودکفایی و امنیت غذایی دست به گریبان است. به گزارش فود کلینیک به نقل از پایگاه خبری ژئوپلوتیکا به دنبال کاهش نرخ خودکفایی غذایی، تولید ملی غذا در چین از 93.6 درصد در سال […]

فساد 3.5 میلیارد دلاری دبش در صنعت چای/ ایرنا: دولت بموقع ورود کرد!

فود کلینیک/ اخبار داخلی  به گزارش فود کلینیک به نقل از روزنامه اعتماد سازمان بازرسی کل کشور از فساد جدیدی در حوزه واردات با ارز ترجیحی پرده برداشته که اندازه آن، یک رکورد خارق‌العاده را جابه‌جا کرده است. به گفته سازمان بازرسی «یک گروه فعال در حوزه چای، از سال 98 تا 1401 بالغ بر […]

مارگارین های زیتون و آووکادو در بازارهای جهانی/ نسل نوین سلامت محور است!

فود کلینیک/ سرویس بین الملل “مهدی ناظری” در حالی که صنعت تولید مارگارین یا کره گیاهی در کشورمان علیرغم ظرفیت ها و زمینه های توسعه و ارزآوری همچنان در هزار توی اما و اگرها و بایدها و نبایدها گرفتار است، این صنعت در جهان با نگاه علمی و سلامت محور و به دور از حاشیه […]

صادرات نان صنعتی منتفی شد!/ تولید کنندگان: چرا ماکارونی و کیک و کلوچه می توانند و ما خیر؟!

فود کلینیک/ اخبار داخلی در حالیکه صادرات بیسکویت، کیک و کلوچه با آرد یارانه ای و بدون هیچ مشکی برقرار است، تولید کنندگان نان صنعتی به دلیلی مشابه از صادرات محصول خود محروم هستند. به گزارش فود کلینیک تولید کنندگان نان صنعتی روزهای خوبی را سپری نمی کنند و بارقه ی امیدی که با نامه […]

سیر تا پیاز راه اندازی صنف پر سود فلافلی! + آنالیز قیمتها

فود کلینیک/ سرویس کسب و کار   یک ساندویچ فلافل با همه مخلفاتش تنها 10 تا 15 هزار تومان برای ساندویچی خرج دارد. ساندویچی‌ها در تهران فلافل را بین 35 تا 45 هزار تومان قیمت‌گذاری می‌کنند و می‌توان نتیجه گرفت سود ساندویچی‌ها از فروش هر ساندویچ فلافل ساده تقریبا دو تا سه برابر یعنی حدود […]

عجیب اما واقعی! نهمین تولید کننده پرتقال جهانیم، اما پَرَک آن را وارد می کنیم

فود کلینیک/ اخبار داخلی سال گذشته بیش از 3 هزار و 100 تن قطعات هلو و 2 هزار و 700 تن پرک پرتقال جهت تولید آبمیوه وارد کشور شده است؛ این در حالی است که مطابق آمار وبسایت معتبر agri exchange، ایران با تولید 2 میلیون و 139 هزار تن پرتقال نهمین تولید کتتده بزرگ […]

خوراک دام و طیور در مسیر بومی سازی/ رژیم آمریکایی قابل تغییر است؟

فود کلینیک/ سرویس اخبار داخلی وزارت جهاد کشاورزی از عزم خود برای جایگرینی خوراک دام و طیور تولید داخل و کشورهای به اصطلاح “دوست” به جای نسخه “امریکایی” خوراک رایج کنونی خبر داد. به گزارش فود کلینیک، ارزبری سالانه 12 میلیارد دلار جهت تامین خوراک کنونی دام و طیور از جمله ذرت، جو و کنجاله […]