فود کلینیک/ گروه تغذیه و تندرستی
شاید بارها در میان محصولات غذایی با واژه “غنی شده با توکوفرول” مواجه شده باشیم؛ ماده ای که از چنان اهمیتی برخوردار است که به تنهایی برای غنی کردن یک محصول غذایی بکار برده می شود.
توکوفرول به دلیل خاصیت بی بدیلی که در تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود عملکرد قلب و سلامت پوست دارد به عنوان یک ابر آنتی اکسیدان شناخته می شود.این آنتیاکسیدان بسیار قوی به معنای واقعی به محافظت از سلولهای بدن در برابر آسیبهای ایجادشده توسط رادیکالهای آزاد ناشی از استرس اکسیداتیو، کمک میکند.
توکوفرول در مغزها و دانههایی نظیر بادام، دانههای آفتابگردان و فندق و همچنین اسفناج و برخی از گیاهان برگی به وفور یافت می شود.همچنین امروزه بسیاری از غلات، نان و محصولات لبنی با ویتامین E تقویت شدهاند که گزینههای مناسبی برای تأمین توکوفرول هستند.
اما غنی سازی مواد غذایی به همین گروههای غذایی محدود نشده و امروزه در دنیا، روغن های خوراکی غنی شده با توکوفرول نیز در سبد غذای سلامت جامعه جای گرفته است.
روغن آفتابگردان غنچه پلاس که امروزه در قفسه فروشگاهها دیده می شود، برندی است که پرچمدار این فناوری در صنعت روغن کشور است و نوید دهنده ورود صنعت روغن به عرصه تولید غذای سلامت محور در کشور می باشد.