13 آذر ماه، اگروفود عمان و فرصت مناسب برای غذا و کشاورزی ایران

فود کلینیک/ سرویس اخبار داخلی

پنجمین نمایشگاه اگروفود عمان، 13 تا 15 آذر ماه سال جاری در مسقط یرگزار می شود.

به گزارش فود کلینیک به نقل از شرکت نمایشگاهی اوژن، این نمایشگاه فرصتی مناسب جهت ورود به بازار صنایع غذایی،چاپ و بسته بندی، کشاورزی و شیلات کشور عمان است که با توجه به روند رو به رشد روابط تجاری دو کشور در سالهای گذشته از اهمیتی دو چندان برخوردار است.

بنا بر این گزارش، اگروفود عمان با مجوز سازمان توسعه تجارت ایران و حمایت سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی

ملاقات رو در رو با سرمایه گذاران و بازرگانان عمده از عمان و منطقه و دیدارهای شبکه ای با مقامات، تصمیم گیرندگان و تصمیم سازان بخش های کشاورزی، شیلات و محیط زیست از جمله دستاوردهای این نمایشگاه برای شرکتهای ایرانی است.

گسترش هویت بین المللی برند در بازار مواد غذایی در حال گسترش عمان و منطقه، راه اندازی کانال های توزیع جدید راه اندازی کنید و نمایندگی محصولات از دیگر اهداف این نمایشگاه است.

علاقمندان می توانند جهت شرکت در این نمایشگاه با شماره های ۰۹۱۲۰۷۶۲۸۲۱ و ۰۹۰۵۰۸۳۱۶۹۴ سرکار خانم جشن, کارشناس بازرگانی شرکت برگزار کننده تماس بگیرند.

 

فرصتها و چالشهای عمان در کشاورزی و غذا

عمان کشوری است که دارای مناسبات سیاسی قوی با اکثر قریب به اتفاق کشورهای جهان است که بدلیل محدودیت منابع تولید در بخش کشاورزی از جمله کم آبی و خاک بی کیفیت عموما سنگی ظرفیت بالقوه عظیمی در پذیرش سرمایه گذار خارجی در این بخش دارد.

آب و هوای خشک و کمبود آب از چالش‌های اصلی کشاورزی در عمان هستند. مساحت زمین‌های زراعی محدود و اکثر آن‌ها کوچک هستند که گزینه‌های مکانیزاسیون را محدود می‌کند.

با این حال، عمان پتانسیل‌های زیادی برای تولید محصولات کشاورزی با پذیرش فناوری‌های مدرن دارد. مزارع متوسط و بزرگ از ماشین‌آلات و تکنولوژی به خوبی استفاده می کنند و روند رو به رشدی در زمینه کشاورزی با محیط کنترل شده وجود دارد.

پتانسیل مکانیزاسیون در عمان در زمینه‌های وسیع‌تری مانند تجهیزات آبیاری دقیق، تجهیزات تصفیه آب و نمک‌زدایی و تجهیزات جانبی و غیره که نیاز به راندمان و ظرفیت بالاتر دارند، مثبت است.

یکی دیگر از نیازهای مهم در عمان، توسعه مهارت‌های بومی در تولید، نگهداری و تامین خدمات این ماشین‌آلات و تجهیزات است. سرمایه‌گذاری دولت در توسعه مهارت‌ها در دانشگاه‌های محلی، دانشکده‌های فنی و موسسات آموزش حرفه‌ای ضروری است.

کشاورزی و شیلات بخش مرکزی اقتصاد و جامعه عمان را تشکیل می دهند. در سال‌های اخیر، این بخش رشد قابل توجهی داشته است و در سال ۲۰۲۰ به ۵۷۱ میلیون RO رسید.

دولت عمان برنامه‌های متعددی برای توسعه کشاورزی و شیلات دارد. این برنامه‌ها شامل افزایش بهره‌وری آب، کشت محصولات با ارزش بالا، معرفی روش‌های خوب کشاورزی، کاهش تلفات و ارزش افزوده از طریق بسته‌بندی و فرآوری است.

کشاورزی در کانتینر یکی از فرصت‌های جدیدی است که در عمان در حال بررسی است. این نوع کشاورزی می‌تواند به کشاورزان کمک کند تا از چالش‌های آب و هوایی و کمبود زمین زراعی عبور کنند.

نتیجه:

کشاورزی در عمان با چالش‌هایی روبرو است، اما پتانسیل‌های زیادی نیز دارد. دولت عمان با اجرای برنامه‌های توسعه‌ای، تلاش می‌کند تا این بخش را تقویت کند و امنیت غذایی کشور را تضمین کند.

اشتراک گذاری در:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
دسته‌بندی‌ها