شاید برای بسیاری از مردم قهوه فقط به معنای یک نوشیدنی تلخ و انرژی بخش باشد اما برای گروهی دیگر این نوشیدنی یک عشق است؛ یک سبک زندگی…
برای این گروه قهوه صرفا یک نوشیدنی ساده نیست، جان دارد و حتی مقدس است و این تقدس سرآغازی شد برای تولد محصولی با نام آکوییم (aquiem).
به گزارش واحد بین الملل فودکلینیک؛ آکوییم محصولیست که سازندگان آن نام آب موج سوم را روی آن نهادند. آبی مخصوص دم آوری بهترین قهوه ها…
آب موج سوم شاید برای افرادی که عاشق قهوه نباشند معنای خاصی نداشته باشد اما برای عاشقان آن به معنای یکپارچگی طعم قهوه در سراسر دنیاست.
اما به راستی آب موج سوم چیست؟
جالب است آب موج سوم اصلا آب نیست!!
به گزارش واحد بین الملل فودکلینیک؛چالرز نیک و تِیلور ماینور، تولیدکنندههای این محصول هستند و میگویند «ایدهی آب موج سومی مانند بسیاری ایدههای خارقالعادهی دیگر در دنیا، وقتی به سراغمان آمد که بساط خوردن و نوشیدن در جمعی صمیمی بهراه بود. داشتیم از وضعیت صنعت قهوه میگفتیم که موضوع کیفیت آب به میان آمد و سیستم جدید فیلترینگ آب که تِیلور ساخته بود. چالرز به دنبال راهی بود تا به مشتریها کمک کند به کیفیت مطلوب آب برای دمآوری قهوه برسند و حتی ایدهی پست کردن بطری آبهای آمادهی مصرف به میان آمد. آنجا بود که ایدهی آب دِهیدراته به ذهنمان رسید. تِیلور به آزمایشگاهش برگشت و مشغول به کار شد. ما بقی داستان دیگر مشخص است و مهم این است که حالا هر کس میتواند بهترین آب را برای تهیهی بهترین قهوه، هر کجا که هست در اختیار داشته باشد. در واقع این عاشقان قهوه بودند که آب موج سومی را برای عاشقان قهوه ابداع کردند.»
به گزارش واحد بین الملل فودکلینیک؛ آب موج سوم در واقع پودری ترکیبی از یون های مختلف است که در بسته بندی های کوچک ارائه میشود. هر بسته این پودر میتواند یک گالن معادل 3.8 لیتر آب مقطر را به آبی تبدیل کند که بهترین طعم قهوه را به شما ارائه می کند.
آب موج سوم در واقع حاصل تلاش مجموعه ایست که برای قهوه و بیشتر از آن برای دوستداران قهوه ارزش قائل اند. تفاوتی نمیکند سیاه باشند یا سفید. آسیایی باشند یا اروپایی…
مهم این است که حالا هرکس می تواند بهترین آب را برای تهیه بهترین قهوه هرکجا که هست در اختیار داشته باشد.
منبع: http://www.thirdwavewater.com/
واحد بین الملل: احمدرضا رجبی دهکی