رفتن به محتوا

با ما همراه باشید:

09357891719

فود کلینیک
فودکلینیک
  • کلینیک کارآفرینی
    • استارت آپ ها
    • دانستنیهای کارآفرینی
    • راه اندازی کسب و کار غذایی
    • تجارب کارآفرینان
    • طرحهای توجیهی
  • کلینیک رژیم غذایی
    • دانستنیهای رژیم غذایی
    • کالری مواد غذایی
    • محاسبه شاخص توده بدنی BMI
    • سایتها و اپلیکیشن های رژیم غذایی
  • کلینیک آشپزی
    • دانستنیهای آشپزی
    • آموزشگاههای آشپزی
    • سایتها و اپلیکیشن های آشپزی
    • تیسترها و اینفلوئنسرهای غذایی
  • کلینیک بازاریابی و فروش
    • دانستنیهای بازاریابی و فروش
  • اطلاعات مرجع
    • بانک اطلاعات و ارتباطات
    • دانستنیهای سلامتی
    • مطالب مفید
    • مقالات
    • نشریات
    • همایش‌ها و نمایشگاه‌ها
    • بایگانی اخبار
  • رسانه فودکلینیک
    • اختصاصی فودکلینیک
    • تازه های صنایع غذایی
    • آخرین اخبار
    • عکس
    • فیلم
  • پرونده ویژه
  • کلینیک کارآفرینی
    • استارت آپ ها
    • دانستنیهای کارآفرینی
    • راه اندازی کسب و کار غذایی
    • تجارب کارآفرینان
    • طرحهای توجیهی
  • کلینیک رژیم غذایی
    • دانستنیهای رژیم غذایی
    • کالری مواد غذایی
    • محاسبه شاخص توده بدنی BMI
    • سایتها و اپلیکیشن های رژیم غذایی
  • کلینیک آشپزی
    • دانستنیهای آشپزی
    • آموزشگاههای آشپزی
    • سایتها و اپلیکیشن های آشپزی
    • تیسترها و اینفلوئنسرهای غذایی
  • کلینیک بازاریابی و فروش
    • دانستنیهای بازاریابی و فروش
  • اطلاعات مرجع
    • بانک اطلاعات و ارتباطات
    • دانستنیهای سلامتی
    • مطالب مفید
    • مقالات
    • نشریات
    • همایش‌ها و نمایشگاه‌ها
    • بایگانی اخبار
  • رسانه فودکلینیک
    • اختصاصی فودکلینیک
    • تازه های صنایع غذایی
    • آخرین اخبار
    • عکس
    • فیلم
  • پرونده ویژه

با ما همراه باشید:

09357891719

فود کلینیک
فودکلینیک
  • کلینیک کارآفرینی
    • استارت آپ ها
    • دانستنیهای کارآفرینی
    • راه اندازی کسب و کار غذایی
    • تجارب کارآفرینان
    • طرحهای توجیهی
  • کلینیک رژیم غذایی
    • دانستنیهای رژیم غذایی
    • کالری مواد غذایی
    • محاسبه شاخص توده بدنی BMI
    • سایتها و اپلیکیشن های رژیم غذایی
  • کلینیک آشپزی
    • دانستنیهای آشپزی
    • آموزشگاههای آشپزی
    • سایتها و اپلیکیشن های آشپزی
    • تیسترها و اینفلوئنسرهای غذایی
  • کلینیک بازاریابی و فروش
    • دانستنیهای بازاریابی و فروش
  • اطلاعات مرجع
    • بانک اطلاعات و ارتباطات
    • دانستنیهای سلامتی
    • مطالب مفید
    • مقالات
    • نشریات
    • همایش‌ها و نمایشگاه‌ها
    • بایگانی اخبار
  • رسانه فودکلینیک
    • اختصاصی فودکلینیک
    • تازه های صنایع غذایی
    • آخرین اخبار
    • عکس
    • فیلم
  • پرونده ویژه

آزمايشگاه هاي همكار با سازمان استاندارد

مطالب مفید / توسط مدیر سایت

آزمايشگاه هاي تأييد صلاحيت شده بر اساس روش اجرايي NACI-P13

آزمايشگاههاي آزمون تائيد صلاحيت شده بر اساس استاندارد 17025

 آزمايشگاههاي کاليبراسيون تائيد صلاحيت شده بر اساس استاندارد 17025

مدارک مورد نياز جهت تاييد صلاحيت بر اساس استاندارد 17025

نمودار فرايند تاييد صلاحيت آزمايشگاهها براساس استاندارد 17025 در مرکز ملي تاييد صلاحيت

مدارک مورد نياز جهت تاييد صلاحيت بر اساس روش اجرايي NACI-P13

 

راهبری نوشته
→ نوشته قبلی
بعدی نوشته ←

موسسه نیکوکاری و حمایت تحصیلی کودکان نیازمند

فود کلینیک

کافی است شاخه مورد علاقه یا فعالیت خود در صنف غذا را انتخاب کنید! پایگاه "فود کلینیک" با بیش از 9 سال سابقه، با تمرکز بر راهنمایی و آموزش حرفه ای اشتغال در صنف غذا برای همه، اطلاعات مرجع و پایه و جزییات حرفه ای کار را به صورت کاملا "رایگان" در اختیارتان قرار می دهد.

نوشته‌های تازه

  • مروری بر اهداف توصیه شده در دریافت مواد مغذی
  • هفت برندی که غذای میان وعده محور جهان را تامین می کنند
  • نودل و پاستای خیابانی، کسب و کار پر رونق و کم رقیب + ویدئو
  • گزارشی تکان دهنده از کوچک شدن سفره غذایمان طی 15 سال
  • چیدمان؛ عنصر اصلی موفقیت و رونق کافی شاپ + ویدئو

اطلاعات تماس

تلفن: 02188329417
09126791719
ایمیل: info [@] foodclinic.ir
کانال آپارات: https://www.aparat.com/foodclinic
اینستاگرام:
https://www.instagram.com/iranfoodclinic/
پیام رسان بله:
https://ble.ir/irfoodclinic

Copyright © 2023  فودکلینیک