به گزارش فود کلینیک بیماری همه گیر COVID-19 همچنان در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی جهانی ، از مزرعه تا سفره ، ویرانگر است.
۲۰ مارس ۲۰۲۰
بیماری همه گیر COVID-19 همچنان در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی جهانی ، از مزرعه تا سفره ، ویرانگر است. تولید کنندگان ، واردکنندگان و رستوران ها ،همه با تأثیراتی که ویروس بر اقتصاد جهانی و ملی دارد ، از جمله تعطیلی بخش خدمات ، تلاش برای دوری اجتماعی و پایگاه مصرفی که به طور فزاینده ای در خانه اقامت می کنند ، دست به دست می شوند.
در این مواقع چنین اختلال بی سابقه ای و تغییر سریع ، صنایع غذایی و آشامیدنی نه تنها به دستگاه های حاکم مانند FDA ، USDA و CDC بلکه به اتحادیه های صنفی و سازمان های غیردولتی (سازمان های مردم نهاد) که آنها را هدایت می کند ، اعتماد خواهند کرد.
اتحادیه United Fresh Produce Association نیز در حال انجام اقدامات خود برای حفاظت اعضاخود در وضعیت فعلی است. رئیس هییت مدیره و مدیر عامل شرکت تام استنزل در نامه سرگشاده خود در تاریخ ۱۹ مارس ، دستیابی به آنچه که او را “اولویت فوری” توصیف کرده بود ، ذکر کرد. (the Department of Homeland Security’s (DHS اطلاعیه ای مبنی بر اینکه کارگران در سراسر زنجیره تأمین برای زیرساخت های مهم ضروری تلقی می شوندصادر کرده است .
در ادامه این نامه به فشار مسئولان CDC ، FDA و DHS برای راهنمایی قوی تر دولت برای سازمان های تهیه مواد غذایی در مورد آزمایش کارگران برای ویروس ، اشاره شده است.
وی ادامه داد: “در حالی که بسیاری از بخش های صنعت ما در اثر این بحران عقب افتاده اند ، بخش خدمات مواد غذایی و توزیع کنندگان خدمات مواد غذایی به ویژه با تعطیل شدن صنعت رستوران و تالار ها ویران شده اند.United Fresh Produce Association با انجمن بین المللی توزیع کنندگان غذا (IFDA) همکاری کرد تا رئیس جمهور و کنگره را ترغیب کند تا ویرانی ها را در بخش توزیع خدمات مواد غذایی تشخیص دهند و کمک های فوری مالی را برای این بخش افزایش دهند. ما تأثیرات مالی را از توزیع کنندگان محصولات خود در سراسر کشور گردآوری کرده ایم و همچنان به استفاده از این داده ها می پردازیم تا تأثیر آن توسط رهبران کنگره که در زمینه پشتیبانی مالی کار می کنند ، به خانه منتقل شود.
اتحادیه ملی رستورانها خیلی خوب می داندقوانین اجتماعی برای ایجاد فاصله اجتماعی ، بسته شدن اجباری و اختلال در زنجیره تأمین را فراهم می آورد. با اشاره به ضرر پیش بینی شده ۲۲۵ میلیارد دلار و بیش از ۵ میلیون شغل در طی سه ماه آینده ، صفحه اصلی این سازمان به طرز چشمگیری درخواست آنلاین را به کنگره ارائه می دهد و درخواست کمک های مستقیم و غیرمستقیم می کند. این شامل کمک مستقیم از یک صندوق بازیابی رستوران جدید است. از جمله : کمک های مالی جامعه برای کمک به امداد رسانی در برابر سوانح وام های تضمین شده و بیمه اختلال در تجارت از دست دادن پوشش درآمد دولت و موارد دیگر.
برخی از صنایع ، تأثیرات COVID-19 را به خوبی کاهش می دهند. انجمن تجارت ادویه آمریکا (ASTA) ، مانند بسیاری دیگر ، منابع COVID-19 را در وب سایت خود قرار داده است ، از جمله جهت CDC و سازمان بهداشت جهانی. ASTA تا حدودی خاطرنشان می کند: “در حال حاضر ، صنعت ادویه جات هیچ چالش گسترده ای در زنجیره تأمین مربوط به ویروس کرونا را تجربه نمی کند. با این حال ، زنجیره های تأمین هر شرکت بی نظیر است و شرکت ها باید برای تهیه وضعیت خاص خود ، به طور جداگانه با تهیه کنندگان خود همکاری کنند. از آنجا که این وضعیت به سرعت در حال توسعه است ، نظارت بر زنجیره تأمین مداوم و برنامه ریزی احتمالی توصیه می شود. ”
وی در گفتگوی اخیر خود با ریچارد وایکوت ، رئیس هییت مدیره و مدیر عامل ، برد بادام کالیفرنیا ، اظهار داشت که صنعت بادام هنوز شاهد بروز اختلالات اساسی نیست- هرچند سریع اظهار داشت که پیش بینی آینده در این مقطع از نظر غیر ممکن است. . در حالیکه صادرات به چین رو به کاهش است ، وایکوت بخش بزرگی از این رکود را به جای صادرات مربوط به این بیماری به تعرفه ها نسبت داد و خاطر نشان کرد که صادرات برای ماه مارس نسبت به سال گذشته افزایش می یابد. در فوریه هم همین موضوع را داشت.
با این وجود ویتکوت خاطرنشان کرد که سایر صنایع مشابه که در حال حاضر در فصل برداشت (فصل برداشت بادام اوت تا اکتبر است) می توانند با مشکلات بسیار بیشتری روبرو شوند.
“برخی از صنایع دیگر در حال رشد می توانند با مشکلات بیشتری روبرو شوند . مشکلات ویزا و محدودیت سفر می تواند به کارگران فصلی و محصولات آنها آسیب برساند. ” ویکوت همچنین بر اهمیت هوشیاری ثابت تأکید کرد ، زیرا اطلاعات جدید بصورت شبانه روزی ارائه می شود.
منبع :https://www.foodbeverageinsider.com