ایجاد 430 هزار شغل توسط واحدهای صنایع غذایی کشور

صنایع غذایی ایران با بیش از 11 هزار واحد تولیدی و 15 درصد از سهم  اشتغال، نقش مهمی در ایجاد اشتغال و تامین امنیت غذایی کشور دارد.

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا)، دبیر کل کانون صنایع غذایی ایران در مراسم همایش روز جهانی غذا در سالن اجلاس سران با اعلام این خبر گفت: کشاورزی از با ریشه ترین مشاغل در کشور ما به حساب می آید و صنعت غذای کشور یکی از بزرگ‌ترین منابع ایجاد اشتغال و تامین سلامت جامعه است.

کاوه زرگران افزود: صنعت غدای کشور 12 درصد کارگاه‌های صنعتی و 15 درصد سهم اشتغال را در اختیار دارد و تاکنون 430 هزار شغل در این صنعت ایجاد شده است.

وی با اشاره به این‌که صنعت غذا می‌تواند تاثیر زیادی در خروج از رکود غیرتورمی داشته باشد، خاطرنشان کرد: این صنعت نقش زیادی در تامین بازار ایران و حتی جهان داشته است و امیدواریم بتوانیم صادرات خود را به کشور های دیگر افزایش دهیم.

دبیر کل کانون صنایع غذایی ادامه تصریح کرد: کشاورزی و صنعت غذایی ما با فعالیت های جهادی به دنبال ارتقای وضعیت غذا در کشور هستند.