به گزارش واحد بین الملل فود کلینیک؛ شرکت کارگیل، مرکز Cargill ONE را به عنوان یک مرکز نواوری در چین برای توسعه محصولات غذایی و طعم های جدید برای مصرف کنندگان چینی بازگشایی خواهد نمود.
این مرکز که در شانگهای خواهد بود، نزدیک به ۵۰ محقق، دانشمند، متخصص تغذیه و سرآشپز را استخدام خواهد کرد تا با مصرف کنندگان کار کرده تا غذاهای مغذی و سالمی را تولید کنند تا همراستا با تغییرات ذائقه مصرف کنندگان باشند.
این مرکز، اولین مرکز نوآوری کمپانی کارگیل در آسیا می باشد. این مرکز روی سه بخش تمرکز خواهد نمود: طعم ها و مزه ها، ترکیبات غذایی و منوهایی که نیازهای در حال تغییر مصرف کنندگان را برآورده می کنند.
تاد هال معاون ارشد کارگیل عنوان نمود: نوآوری در محصول سنگ بنای تکامل ما از یک انبار غله به یک پیشرو جهانی در صنعت غذا در طی ۱۵۱ سال اخیر می باشد. ما مراکز نوآوری متفاوتی را در دنیا داریم که در حوزه های مختلفی از صنایع غذایی فعالیت می کنند مانند پروتئین های حیوانی، شیرین کننده ها، بافت دهنده های غذایی و غیره. مرکز Cargill ONE اولین مرکز نوآوری ما در آسیا می باشد که هدف آن برآورده کردن نیازهای مصرف کنندگان چینی است.
منبع:http://www.ift.org
واحد بین الملل: مهدی محمدیان
