FDA

بررسی شیوع لیستریا مرتبط به سبزیجات منجمد توسط FDA

به گزارش واحد بین الملل فودکلینیک؛ سازمان غذا و داروی ایالات متحده آمریکا (FDA) هم راستا با مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا (CDC) و به کمک دفترهای ایالتی و محلی در حال بررسی شیوع لیستریوزیس مرتبط با سبزیجات منجمد می باشند. CDC گزارش نموده که از سپتامبر 2013 تا مارس 2016 هشت نفر در سه ایالت کالیفرنیا، مریلند و واشنگتن در اثر شیوع لیستریا مونوسیتوژنز، دچار بیماری شده اند. مدارک و شواهد آزمایشگاهی و اپیدمیولوژیکی مشخص نمود که سبزیجات منجمد تولید شده توسط شرکت CRF Frozen Food که تحت نام های مختلف به فروش می رسند، احتمالاً عامل این بیماری و شیوع لیستریوزیس بوده اند.

در آزمایشاتی که در دپارتمان کشاورزی اوهایو انجام گرفت، گونه های لیستریا مونوسیتوژنز از محصولات منجمد ذرت و نخودفرنگی برند True goodness و Meijir جدا گردید که هر دوی این برندها در شرکت CRF Frozen Foods تولید شده بودند. توالی یابی های ژنتیکی نشان داد که این سویه های جدا شده از محصولات یخ زده مشابه با گونه های موجود در افراد بیمار بوده است. آزمایشات نشان داد که ذرت منجمد عامل بیماری 7 نفر و نخودفرنگی منجمد نیز عامل بیماری یک نفر دیگر بوده است. بر اساس مثبت بودن این آزمون ها که در 22 آوریل انجام شد، شرکت مورد نظر، اقدام به جمع آوری 11 محصول منجمد خود به دلیل احتمال آلوده بودن به لیستریا از بازار نمود.

واحد بین الملل: مهدی محمدیان

منبع:

http://www.ift.org

پیام بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *