معاون وزير بهداشت و رئيس سازمان غذا و دارو،استفاده از جوششيرين نه تنها از عطر و طعم نان ميکاهد، بلکه باعث بروز کمخوني، پوکي استخوان، بيماريهاي قلبي عروقي، بيماري هاي رودهاي و اختلال در سيستم گوارش ميشود.
به گزارش ایفدونا ،دکتر رسول ديناروند اظهارداشت: آن چيزي که در پخت نان مشکلزاست، استفاده از جوش شيرين است که وزارت بهداشت آن را براي فرآوري خمير ممنوع کرده است. به نفع کيفيت نان است که نانواييها براي فرآوري خمير، از خمير مايع استفاده کنند و اجازه بدهند خمير آماده شود. اين کار باعث مي شود که کيفيت نان بالا برود. وي با تاکيد بر اينکه با استفاده از خمير مايع نيازي به استفاده از جوش شيرين نيست، افزود: متاسفانه بعضي ازنانوايي ها به سبب تعجيل در آماده کردن خمير و سودجويي که دارند، از جوش شيرين استفاده مي کنند. استفاده از جوششيرين نه تنها از عطر و طعم نان ميکاهد، بلکه باعث بروز کمخوني، پوکي استخوان، بيماريهاي قلبي عروقي، بيماري هاي رودهاي و اختلال در سيستم گوارش ميشود.