محدودیتهای رژیم های پر پروتئین: متخصصین پیشنهاد می کنند که پروتئین حداکثر 35 درصد از کالری دریافتی روزانه شما را شامل گردد.
>>> فقط در اینجا به سلاح قدرت برای موفقیت در دنیای غذا مسلح شوید! <<<
به گزارش واحد بین الملل فود کلینیک؛ پروتئین یک ترکیب تغذیه ای می باشد که بدن شما از آن برای تشکیل و ترمیم سلول ها استفاده می کند. علاوه بر این، واحدهای ساختاری پروتئین ها یعنی آمینو اسیدها، برای ساخت ماهیچه ها ها و همچنین حفظ عملکرد صحیح سیستم ایمنی بدن ضروری هستند. در مقایسه با کربوهیدرات ها و چربی ها، پروتئین ها شما را زودتر سیر می کنند.
با این حال نباید در مورد میزان دریافت این ماده مغذی زیاد نگران بود برای مثال سو تغذیه پروتئین تقریبا در ایالات متحده آمریکا وجود ندارد. در حقیقت اکثر ما بیش از مقدار مورد نیاز پروتئین دریافت می کنیم. زنان به طور متوسط روزانه 69 گرم پروتئین دریافت می کنند در حالی که انستیتو پزشکی (IOM) توصیه می کند که زنان در روز 46 گرم پروتئین را دریافت نمایند (معادل 6 انس مرغ). مردان نیز روزانه به 56 گرم پروتئین نیاز دارند در حالی که تحقیقات نشان داده که مردان تقریبا دو برابر این میزان را در روز دریافت می نمایند.
هیچ نو حد دریافت حداکثری برای پروتئین به صورت رسمی موجود نیست اما متخصصین پیشنهاد می کنند که پروتئین حداکثر 35 درصد از کالری دریافتی روزانه شما را شامل گردد (که برابر با 175 گرم برای یک رژیم با 2000 کالری می باشد). به چند دلیل باید به این توصیه توجه نمود: رژیم های پر پروتئین اغلب حاوی چربی های اشباع غیر سالم هستند مانند گوشت و پنیر، خوردن پروتئین زیاد ممکن است که ریسک ابتلا به سنگ کلیه و همچنین پوکی استخوان را افزایش دهد، در واقع وقتی پروتئین در بدن هضم می گردد تولید اسید می کند که توسط کلسیم خنثی می گردد که این کلسیم از استخوان های شما تأمین می گردد. در یک مطالعه انجام گرفته مشخص شده که زنان با میزان دریافت پروتئین بیشتر از 95 گرم در روز، در مقایسه با افرادی که کمتر از 68 گرم پروتئین در روز دریافت می کردند، بیشتر دچار شکستگی استخوان ساعد شده اند.
با این حال می توان مقدار زیادی پروتئین را هم بدون هیچ مشکلی دریافت نمود اما باید پروتئین های سالم را مصرف نمایید مانند گوشت های بدون چربی، گوشت ماکیان، لبنیات کم چرب، ماهی، سویا و کینوا. لوبیا، نخود فرنگی و دانه ها نیز پروتئین را تامین می کنند اما آن ها از لحاظ آمینواسیدهای ضروری کامل نیستند و باید به صورت ترکیبی از آن ها استفاده نمود.
واحد بین الملل: مهدی محمدیان
منبع:
http://www.eatingwell.com