By Lori Valigra
ترجمه :فودکلینیک
ایمن سازی مواد غذایی با بهبود قابلیت ردیابی ، در دستور کارگروه های، دولت و صنعت برای سال ۲۰۲۰ است.
دلایلی که احتمالاً جای تعجب ندارد: مقامات بهداشت شش هفته طول کشیدند تا منبع شیوع E. coli در کاهو پیچ را در سال ۲۰۱۸ ردیابی کنند. برخی شیوع آن ، مانند سال ۲۰۱۹ که شامل توت سیاه است ، دشوار است ، زیرا یک مرکز توزیع ممکن است سوابق مربوط به حمل و نقل میوه های مختلف را در آن نگهداری نکند. علاوه بر این ، برخی از شیوع ها به راحتی قابل ردیابی نیستند.
دو ابتکار FDA امسال با هدف بهبود قابلیت ردیابی انجام شده است. یک ، “دوره جدیدی از طرح ایمنی مواد غذایی دقیق” ، در سه ماهه اول رونمایی می شود و شامل توصیه هایی برای استفاده از فناوری دیجیتال برای بهبود قابلیت ردیابی و ایمنی مواد غذایی است. ابتکار دیگر تا ماه سپتامبر لیستی از غذاهای پرخطر ، همراه با سوابق اضافی برای آن دسته از غذاها را ایجاد می کند ، که قانون نهایی آن تا نوامبر ۲۰۲۲ تنظیم خواهد شد.
کارشناسان صنعت ، افزایش تمرکز بر قابلیت ردیابی را راهی برای حرکت صرفاً از ردیابی شیوع ،به سمت پیشگیری از بروز بحران با آوردن فناوری برای ثبت داده و سپس تجزیه و تحلیل مؤثر می دانند.
دکتر جنیفر مک کنتار ، معاون دکترا ، معاون ایمنی و فناوری مواد غذایی در اتحادیه تولیدات تازه ایالات متحده ، یک گروه صنعتی در واشنگتن دی سی می گوید: “این یکی از آن سال های مهم خواهد بود.”
Tejas Bhatt ، مدیر ارشد نوآوری های ایمنی مواد غذایی در Walmart در بنتونویل ، Ark ، موافق است. او می گوید: “قابلیت ردیابی سنتی به عنوان ابزاری واکنشی مورد استفاده قرار می گیرد که پس از بروز مشکل استفاده می شود.” وی می گوید: “این نیز می تواند یک ابزار پیشگیرانه برای جلوگیری از شیوع بیماری باشد. فناوری چیزی است که از دست رفته است. “
و پیچیدگی ردیابی مواد غذایی امروز چیزی است که FDA آن را تشخیص می دهد. در بیانیه ای در آوریل گذشته در ابتکار عمل ایمنی مواد غذایی دقیق ، ناد شارپل ، معاون وزیر امور خارجه ، و معاون کمیسر فرانک یانانز ، گفت: “دنیای امروز با محوریت فناوری ، عملکرد جامعه ما را خلق کرده است و منظره ای بسیار پیچیده و در سطح جهان بهم پیوسته است. که اساساً در حال تغییر نحوه حرکت مواد غذایی از مزرعه به سفره است. ما از سیستمی تکامل یافته ایم که غذاها را از ” گوشه و کنار” به ” سراسر جهان” منتقل می کند و اکنون با ظهور مدل های مختلف تحویل مواد غذایی مستقیم به منزل ، “آخرین مایل” را تعریف می کنیم. “
علاوه بر ابزارهای ژنتیک که قبلاً در حال استفاده است ، FDA انتظار دارد از فناوری های نوظهور ، از جمله حسگرها ، اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی برای بهبود ایمنی مواد غذایی استفاده کند.
مناطق اصلی FDA که روی آن تمرکز دارد شامل موارد زیر است:
۱٫ قابلیت ردیابی و واکنش شیوع ناشی از مواد غذایی با قابلیت استفاده از فناوری. این ابتکار عمل فناوری ها ، جریان داده ها و فرایندها را برای کاهش زمان لازم برای ردیابی و ردیابی منشاء غذای آلوده و پاسخ به خطرات بهداشت عمومی بررسی می کند.
۲٫ ابزار دقیق تر و رویکردهای پیشگیری. هدف این است که استفاده از دانش جدید در زمینه ردیابی ، جریان داده ها و ابزارهایی برای تجزیه و تحلیل سریع داده ها تقویت شود. استفاده از ابزارهای جدید تجزیه و تحلیل داده ها و تجزیه و تحلیل پیش بینی کننده به FDA و ذینفعان کمک می کند تا خطرات احتمالی ایمنی مواد غذایی را بهتر شناسایی و کاهش دهند و چارچوب کنترل های پیشگیرانه را که FSMA ایجاد کرده است پیش ببرد.
۳٫ تطبیق با مدلهای جدید تجاری و مدرن سازی ایمنی مواد غذایی خرده فروشی. این ابتکار بر ارتقاء ایمنی هر دو مدل تجاری جدید ، از جمله تجارت الکترونیکی و تحویل غذا به خانه و مدلهای تجاری سنتی از جمله مؤسسات خرده فروشی مواد غذایی متمرکز خواهد شد.
۴- فرهنگ ایمنی مواد غذایی. FDA می خواهد نقش فرهنگ ایمنی مواد غذایی را در مزارع و تاسیسات ترویج و تشخیص دهد. این کار بیشتر انجام خواهد داد تا تأثیر بگذارد تا آنچه را که کارمندان و شرکتها در مورد ایمنی مواد غذایی فکر می کنند و نحوه تعهد آنها نسبت به این کار را نشان می دهند. FDA همچنین در تلاش است تا مصرف کنندگان را درمورد روشهای ایمن در استفاده از مواد غذایی آموزش دهد.